Squire Artists
Image default
Sport

Kies ervoor om een zeiljacht te huren met een jaarabonnement

Vindt u het heerlijk om geregeld uit te varen, maar past het u niet om een eigen boot te bezitten? Door een zeiljacht te huren bij NetYachting kunt u vaak het water op gaan in een vertrouwde boot voor een voordelig tarief. Bij dit bedrijf kan men zeiljachten huren volgens een systeem waarbij maximaal zes mensen het gebruik van één boot delen. Omdat het jacht telkens door dezelfde mensen wordt bevaren, gaat iedereen er zorgvuldig mee om. Bovendien zult u veel meer een eigenaarsgevoel hebben dan wanneer u besluit een zeiljacht te huren voor een eenmalige trip.

Plan zelf in wanneer u kunt zeilen

Hoe werkt het om een zeiljacht te huren bij dit bedrijf? Als eerste sluit u een jaarabonnement af op een zeiljacht dat bij uw voorkeuren aansluit en dat afgemeerd ligt op een handige locatie. U bent dan een member die samen met een kleine groep de beschikking heeft over dit jacht. U en de andere members hebben toegang tot een online reserveringssysteem waarmee u de tijden kunt inplannen dat het zeiljacht voor u klaarligt. U zult het zeiljacht iedere acht weken minimaal één week tot uw beschikking hebben. Het reserveringssysteem is zeer flexibel, het is zelfs mogelijk om er dagdelen in te reserveren. U kunt uw voorkeuren vanaf een jaar van tevoren vastleggen, maar ook een dag van tevoren kijken of het zeiljacht beschikbaar is voor een zeiltochtje.

Voordelig en zorgeloos het water op

Het bezit van een zeiljacht brengt veel kosten en beslommeringen met zich mee. Door een zeiljacht te huren met een kleine groep, hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. NetYachting neemt de verantwoordelijkheid op zich voor het onderhoud en voor vaste kosten zoals ligkosten. Het huren van een zeiljacht volgens dit systeem pakt vier keer zo voordelig uit als het kopen van een eigen jacht en twee keer zo goedkoop als huren op de conventionele wijze. Word lid en geniet van een leasezeiljacht.

https://netyachting.com/