Squire Artists
Image default
Industrie

Een professionele metaalhandel voor al uw constructies en bouwprojecten in Oost-Vlaanderen

Staal is een veelzijdig materiaal dat vaak gebruikt wordt in de bouw en bij constructies. Zowel grote bouwbedrijven als particulieren gebruiken staal voor verschillende doeleinden. Voor alle soorten staal kunt u terecht bij metaalhandel J. van der Walle uit Hulst, Oost-Vlaanderen.

Een breed assortiment

Bij metaalhandel J. van der Walle in Oost-Vlaanderen heeft u keuze uit een groot assortiment. Dit assortiment bestaat uit verschillende staalvarianten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan platstaal, bouwstaalmatten en rond en vierkant staal. Voor alle projecten waar staal voor nodig is, kunt u bij deze staalleverancier terecht. Elk soort staal is verkrijgbaar in vaste afmetingen. Wanneer u een andere maat nodig heeft, kunt u deze ook op maat laten maken. Op deze manier heeft u altijd de juiste maat in huis voor uw bouwproject.

Een bestelling plaatsen

Het plaatsen van een bestelling is erg eenvoudig. Op de handige website kunt u het brede assortiment bekijken. Bij iedere product worden ook de vaste afmetingen vermeld. U kunt de juiste producten zo heel eenvoudig bestellen. U kunt ervoor kiezen om de producten zelf op te halen op de locatie. Daarnaast beschikt metaalhandel J. van der Walle uit Oost-Vlaanderen ook over een transportservice. Uw bestelling wordt dan zo snel mogelijk bij u op locatie afgeleverd. Doordat alle soorten staal altijd op voorraad zijn, hoeft u niet lang te wachten op uw bestelling.

Persoonlijk advies

Wanneer u op zoek bent naar geschikt materiaal, kunt u terecht bij een van de medewerkers. Ook wanneer u nog vragen heeft over het staal dat u wilt kopen kunt u bij hen aankloppen. Het bedrijf biedt persoonlijk advies over alle staalzaken. Wanneer u bijvoorbeeld wilt weten welke soort staal geschikt is voor een bepaald project kan een medewerker passend advies hierover geven. Op deze manier heeft u altijd de juiste materialen van de beste kwaliteit. De medewerkers van deze metaalhandel staan altijd open voor vragen en persoonlijk contact met de klanten.