Squire Artists
Image default
Industrie

Kunststof CNC laten frezen bij deze specialist in kunststofbewerking

REMA Kunststoftechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststofbewerking en kunststof CNC frezen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij dit bedrijf centraal en dit ziet u terug in hun dienstverlening. Ze beschikken over een groot en modern machinepark waar ze zowel kleine als grote series kunststof bewerken. Daarbij kijken ze altijd naar de meest passende bewerkingsstrategie. Dit betekent dat u producten op maat krijgt die volledig afgestemd zijn op uw wensen. Voor het bewerken van kunststof gebruiken ze de nieuwste machines, zodat hoge kwaliteit gegarandeerd kan worden. Daarnaast blijven ze continue investeren in nieuwe machines.

Verschillende manieren van kunststof CNC frezen

Een van de diensten waarvoor u REMA Kunststoftechniek kunt inschakelen, is het CNC frezen van kunststof. Ze kunnen zowel 3-assig als 5-assig frezen. Met 3-assig frezen kan een product alleen van bovenaf bewerkt worden. Met 5-assig frezen is het mogelijk om de kunststof van vijf kanten te bewerken in slechts één opspanning. In dit laatste geval kunnen ze ook hoeken frezen en laskanten aanbrengen. Deze manieren van kunststof CNC frezen heeft verschillende toepassingen. Dit zijn bijvoorbeeld het frezen van sleufgaten, het boren van gaten en het afvlakken van plaatwerk. Maar ook meer complexere vormen zijn mogelijk. Op basis van uw wensen gaan deze professionals voor u aan de slag met kunststofbewerking.

Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van dit bedrijf

Naast het CNC frezen van kunststof kunt u bij REMA Kunststoftechniek ook voor andere diensten terecht. Wilt u bijvoorbeeld diverse kunststoffen aan elkaar laten lassen of een complete samenstelling laten maken die bestaat uit voorbewerkte kunststof onderdelen die door assemblage één product vormen? Ook dan helpt deze specialist u verder! Neem voor meer informatie, vragen of advies over kunststofbewerking contact met hen op. Dit kan telefonisch of via e-mail. Ze helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.