Squire Artists
Image default
Industrie

Een trommelzeef en doseermachine op maat laten maken

Bent u op zoek naar in ervaren en professionele partner op het gebied van triltechniek? Dan zit u zeker goed bij PAJA Triltechniek uit Oosterhout, nabij Breda. Zij hebben als tientallen jaren ervaring in dit vakgebied en schieten u graag te hulp. Zij hebben een uitgebreid aanbod met diverse machines, zoals een trommelzeef of een doseermachine, in hun standaardcollectie maar het is ook mogelijk een machine geheel op maat te laten maken. Zo weet u altijd zeker dat de machine die u aanschaft précies aansluit op uw wensen en eisen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? De enthousiaste medewerkers gaan graag met u in gesprek!

Een trommelzeef voor uw recycleproces

Heeft uw onderneming veel restafval na productie en wilt u deze op een efficiënte manier scheiden en recyclen? Dan is een trommelzeef precies wat u nodig heeft. Deze machine beschikt over één of meerdere zeefdekken en een draaiend binnenwerk, wat de inhoud door de gehele trommelzeef verplaatst. Het afval wordt hierdoor op grootte van elkaar gesepareerd door de zeefdekken. Hierdoor wordt uw afval grondig voorgesorteerd en is deze klaar voor het verdere recycle-proces. Wilt u meer weten? Vraag dan snel een offerte aan bij deze specialisten.

Elke keer weer de juiste dosering met een doseermachine

Wanneer u werkt met producten die in precieze hoeveelheden moeten worden verdeeld, is een doseermachine een goede toevoeging voor uw werkzaamheden. U kunt zelf de hoeveelheid van een portie in stellen, of u laat dit automatisch doen. Vervolgens zal de doseermachine keer op keer de exacte hoeveelheid ingrediënten of producten afmeten en verwerken. Dit bespaart u kostbare tijd zodat u zich kan focussen op andere taken binnen uw organisatie.

Profiteer van de expertise van deze specialist

Heeft u interesse in de producten of diensten van PAJA Triltechniek en wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet en ga een gesprek aan met een van de vakmensen bij dit bedrijf. U vindt de contactgegevens eenvoudig via hun website. Zij staan u graag te woord.