Squire Artists
Image default
Kinderen

Fysieke fitheid van een kind

Fysieke fitheid van een kind

Kinderen zijn niet de enigen die baat hebben bij lichamelijke activiteit. Schoolgaande kinderen moeten op een jongensfiets 24 inch (of meisjesfiets uiteraard) rijden of deelnemen aan fysieke activiteiten op school omdat ze baat hebben bij een gezonde levensstijl. Naarmate kinderen ouder worden, verandert hun lichaam en stijgt hun energieniveau, waardoor ze actiever dan ooit zijn. De cijfers van studenten kunnen hierdoor stijgen waardoor ze minder angstig zullen zijn. Als leerlingen deelnemen aan fysieke activiteiten op school, hebben ze meer energie om zich overdag op andere taken te concentreren. Kinderen hebben ook een uitgebalanceerd dieet nodig dat rijk is aan calorieën en eiwitten om hun groeiende spieren te ondersteunen. Zoek naar programma’s die fundamentele fitness routines aanleren en een team omgeving bieden waarin kinderen elkaar kunnen aanmoedigen om hun best te doen.

Goede effecten van fietsen

Veel mensen die niet vaak fietsen, beschouwen fietsen als puur recreatief vervoer. Toch zijn er tal van voordelen aan het gebruik van een fiets als je primaire vorm van vervoer. Fietsen is namelijk een geweldige manier om wat beweging te krijgen. Fietsen is ook een effectieve manier om fysiek fit te blijven. Fietsen verkleint ook je ecologische voetafdruk en voorkomt dat je bijdraagt ​​aan vervuiling. Fietsen kunnen je naar je bestemming brengen in een fractie van de tijd die nodig als je gaat lopen. In grote steden is de fiets zelfs sneller dan de auto. Steden groeien sinds de uitvinding van de fiets aanzienlijk sneller omdat iedereen zich gemakkelijk kan vervoeren. Fietsen kunnen worden gebruikt voor ontspannende solo-reizen of door gezinnen en veel ouders merken dat door hun kinderen vroeg te laten kennismaken met fietsen, ze veel gemakkelijker leren fietsen. Leren autorijden kost veel meer tijd. Fietsen zijn ook veel gemakkelijker op te bergen dan auto’s en de meeste mensen hoeven zich geen zorgen te maken over het vinden van ruimte voor hun fiets waar ze wonen. De meeste fietsen kunnen bijna overal worden opgevouwen en opgeslagen. Je kunt ook een pasjeshouder leer op je fiets plaatsen om wat belangrijke spullen in mee te nemen..

Buiten fietsen

Het is misschien verleidelijk om je fiets in de winter thuis te laten, maar de voordelen van buiten fietsen wegen ruimschoots op tegen de mogelijke risico’s. Kinderfietsen zijn een geweldige manier om jezelf en je kinderen het hele jaar door actief te houden en het is bewezen dat het je humeur verbetert. Fietsen is ook in verband gebracht met een verminderd risico op hart- en vaatziekten en een betere gezondheid van de luchtwegen. Fietsen kan kinderen helpen hun evenwicht en concentratie te behouden. Dit zal hen helpen uit te blinken in meer fysiek veeleisende sporten zoals bijvoorbeeld voetbal of basketbal. Samen fietsen creëert ook een unieke band tussen ouder en kind die onmogelijk te repliceren is via televisie of video games.

Gevolgen van fietsen op het milieu

Fietsen vermindert de vervuiling in de stad door auto’s van de weg te halen. Dit kan de lokale omstandigheden voor iedereen in je buurt en stad verbeteren en het aantal astma gevallen en andere ademhalingsproblemen die verband houden met een slechte luchtkwaliteit helpen verminderen. Het kan ook helpen de opwarming van de aarde te vertragen, omdat auto’s koolstofdioxide (CO2) uitstoten wanneer ze fossiele brandstoffen zoals benzine of diesel verbranden. Fietsen stoten geen CO2 of andere broeikasgassen uit als ze in beweging zijn. Met fietsen kun je deel uitmaken van de oplossing in plaats van het probleem.