Squire Artists
Image default
Kinderen

Waarom de beste babyfoon zo belangrijk is

Waarom de beste babyfoon zo belangrijk is

Ouders willen altijd het beste voor hun kind en de Beste babyfoon hoort daar natuurlijk ook bij. Het is verstandig om hier goed onderzoek naar te doen, want je wil hem zeker de eerste paar jaar nog kunnen gebruiken. Goedkoop is daarbij vaak duurkoop en daarom raden wij aan voor een goed en bekend merk te kiezen. Uiteindelijk is dat op de langere termijn ook een stuk voordeliger. Het belangrijkste punt is vaak de manier waarop hij stroom krijgt. Is dit met een stekker dan ben je vaak gebonden aan een plek waar een stopcontact is. Dit is dan ook de reden dat de meeste mensen kiezen voor een oplaadbare accu of batterijen. Zo kunnen ze hem ook mee de tuin in nemen, of in de gaten houden als er iemand aan de deur staat. 

Het geluid is natuurlijk eveneens een belangrijk punt. Zo wil je jouw kind goed kunnen horen en het volume kunnen aanpassen. Heb je wat meer budget dan zijn er ook modellen die beschikken over een terugspreekfunctie. Zonder naar boven te lopen kun je dus een liedje zingen voor de kleine om hem weer stil te krijgen. Ideaal als je even geen zin hebt om te lopen. Daarnaast heb je ook energiezuinige modellen. Deze schakelen pas in als er geluid wordt waargenomen in de ruimte van de baby. Met de toenemende kosten voor stroom is dit natuurlijk ook wel handig. Echter moet je dan in je hoofd ook wel 100% op de techniek vertrouwen, want anders werkt dat niet voor je.

Tips voor de kersverse ouders

Bij 5top hebben wij ook een aantal tips voor de kersverse ouders. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen. De meeste merken hebben ook wel een handig filmpje waar je de functies op kunt zien. Bovendien staan er bij de meeste babyfoons ook wel reviews. Hier kun je precies de ervaring van andere ouders zien en daar je keuze op baseren.