Squire Artists
Image default
Kinderen

De BIBS speen kopen voor een redelijke prijs bij een online babywinkel

Een kraamcadeau is leuk, maar een goed geschenk kost nu eenmaal geld. Hier lees je wat de te verwachten kosten zijn voor een leuk kraamcadeau. Daarbij verklappen wij op voorhand dat ikenmijnmama een leuke online babywinkel is, waar je bijvoorbeeld de BIBS speen kopen kunt voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast weet je zeker dat je bij deze webshop snel geleverd krijgt waar je om gevraagd hebt en daarmee met het beste, meest betaalbare, cadeau op bezoek gaat.

Wat betaal ik voor een leuk kraamcadeau?

Een goed kraamcadeau vind je binnen allerlei prijscategorieën en is dus voor ieder budget mogelijk. Een goede BIBS speen kopen kost je tussen de drie en de vijf euro. Wat kleding betreft kan echt alles en je betaalt circa twintig euro voor een leuk jurkje. Soms is het ook mogelijk om voor rond de veertig euro een cadeaubox te bestellen, waarbij verschillende cadeautjes van een merk met elkaar gecombineerd worden. Deze zijn feestelijk ingepakt en passen binnen een enkele stijl. Daarnaast ligt de prijs per stuk lager. Als je echt geen idee hebt, dan kun je bij nagenoeg elke winkel een cadeaubon met een vaste waarde halen, die de moeder zelf weer kan uitgeven.

Het beste kraamcadeau in de aanbieding

Vaak weet je natuurlijk op voorhand al dat je een kraamcadeau gaat kopen. Als jij over een beperkt budget beschikt is het vaak handig om deze met een leuke korting te kopen. Allereerst is er meerdere keren per jaar een uitverkoop, zowel offline als online bij een babywinkel. Hou daarnaast speciale kortingsdagen altijd als je een BIBS speen kopen gaat. Ikenmijnmama is een online babywinkel met een nieuwsbrief, waar ook leuke promoties in staan. Verder kun je het bedrijf volgen op sociale media zoals Instagram en Twitter. Soms wordt een speciaal merk in het zonnetje gezet, zoals de BIPS speen.