Squire Artists
Image default
Zakelijk

Het maken van facturen

Als je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk dat je klanten op tijd hun rekening betalen. Daarom is het belangrijk om een manier te vinden om ervoor te zorgen dat dit ook op tijd gebeurt. Een ding dat je kan doen is facturen maken. Op een factuur staan alle gegevens die voor klanten belangrijk zijn om aan de betaling te kunnen voldoen. Voor een factuur zijn geen regels betreft wat erop moet staan. Het belangrijkste is dat de klant weet waar hij/zij aan toe is. In het algemeen vind je zaken zoals bedrijfsgegevens, het adres van de klant, de factuurdatum en totaalbedragen. Een van de dingen die je kan toevoegen om de factuur concreter te maken is om bijvoorbeeld een betaaltermijn en vervaldatum eraan toe te voegen.

 

 

 

Maak een factuur

Je kan makkelijk een factuur maken online. Facturatieoffice heeft een tool gemaakt waarbij jij makkelijk online facturen kan maken. Wist je dat deze tool gratis kan gebruiken? Je hoeft niet langer meer te worstelen met facturen maken in Word of Excel. Je kan met de tool je factuur maken binnen een minuut en versturen. Als er dingen zijn bij de factuur die je graag aangepast ziet is dit ook mogelijk. Het programma is makkelijk te gebruiken en je kan je factuur aanpassen zoals jij wilt. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen logo toe voegen zodat klanten weten dat jij degene bent die de factuur heeft gestuurd.

 

Benieuwd naar het programma? Ga naar de website en probeer het gratis uit en ontdek hoe makkelijk het maken van een factuur kan zijn.