Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Reken snel af met optrekkend vocht

Hebt u last van optrekkend vocht in uw huis? Schakel de hulp in van BODIMA uit Breda wanneer er vochtplekken verschijnen op uw muren, de verf begint te schilferen of het behangpapier los komt. Hun deskundig personeel heeft al vele jaren ervaring opgedaan bij het waterdicht maken van uw huis. Bovendien benadert u hen ook wanneer u wilt besparen op uw energiekosten en de waarde van uw huis wilt verhogen. Dit doet u door dit bedrijf in Brabant in te huren voor het uitvoeren van uw spouwmuurisolatie. Dit is misschien een investering, maar wel een die u dubbel en dwars terugverdient.

Een gezonder leven zonder optrekkend vocht binnenshuis

Wanneer u thuis last hebt van optrekkend vocht in uw binnenmuren, wordt de luchtvochtigheid in uw huis relatief hoger. Dit zorgt voor schimmelvorming en een lagere warmte-isolatie. Het bestrijden van optrekkend vocht zorgt dus voor een betere en gezonde leefomgeving voor u en uw gezin. Maar hoe gaat deze bestrijding in zijn werk? Als eerste wordt de bepleistering van de aangetaste muur verwijderd, waarna het vocht wordt verdampt. Vervolgens zorgen de medewerkers van BODIMA uit Breda voor een ondoordringbaar scherm dat maakt dat er geen vocht meer vanuit de bodem het huis in kan trekken. De vochtplekken drogen door dit scherm volledig op. Als laatste zorgen de medewerkers van dit bedrijft ervoor dat uw muur er weer uitziet zoals nieuw.

Snel, efficiënt en comfortabeler wonen

Als u kiest voor spouwmuurisolatie in Brabant bij dit bedrijf, kiest u voor comfortabel wonen. Dankzij de isolatie en de goede warmteverdeling voelen uw muren minder koud aan. Warmte blijft langer in huis hangen en uw huis voelt aangenaam aan. Bovendien wordt de kwalitatieve spouwmuurisolatie bij dit bedrijf in Brabant uitgevoerd binnen één dag. De medewerkers maken gebruik van innovatieve technieken waarbij na het boren van enkele gaten het isolatiemateriaal eenvoudig aangebracht kan worden. Deze technieken beschadigen uw gevel bovendien niet.