Squire Artists
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het uitvoeren van een werknemerstevredenheidsonderzoek

Laat nu een werknemerstevredenheidsonderzoek uitvoeren zodat je bedrijf kan groeien in de tevredenheid van haar medewerkers. Met een medewerkerstevredenheidsonderzoek kom je erachter hoe tevreden je medewerkers over hun werk en werkplek zijn. Het onderzoek bestaat uit het invullen van een interactieve vragenlijst.

Laat een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren voor je werk

Met een werknemerstevredenheidsonderzoek kom je er echt achter wat je medewerkers van hun werk vinden en wat ze eventueel zouden willen veranderen binnen je organisatie. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Het wordt aangeraden om dit elke maand te laten doen zodat je veel en vaak feedback ontvangt. Hierdoor kan je snel aanpassingen doorvoeren in je bedrijf waardoor je medewerkers gelukkig naar hun werk toe gaan. De vragenlijst bestaat uit een aantal korte vragen die ondersteund worden door korte animatiefilmpjes. Dit maakt het leuk om de lijst in te vullen. Je medewerkers hoeven nu niet meer één keer per jaar een eindeloos lange vragenlijst in te vullen waar niemand op zit te wachten. Met de vragenlijst van Solkie kost een werknemerstevredenheidsonderzoek of een medewerkerstevredenheidsonderzoek maar enkele minuten per maand. Daarnaast geven je medewerkers eerlijker feedback omdat ze niet al 30 andere vragen gehad hebben. Door de korte en interactieve vragen blijven je medewerkers bij de vragen en denken ze echt na over de feedback. Daarnaast kan je als baas de feedback snel doorvoeren zodat je medewerkers zien dat het zin heeft om feedback te geven, dat er echt naar hen geluisterd wordt. Vraag nu een demo aan van de vragenlijst en krijg een aantal voorbeeld vragen. Dezelfde soort vragen kan je verwachten in de vragenlijst voor het onderzoek.

Vraag nu een demo aan

Ben je benieuwd hoe de vragenlijst van Solkie eruit ziet? Vraag dan nu een demo aan voor een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In de demo staan een aantal voorbeeld vragen. Zulke vragen kunt u verwachten in de vragenlijst voor het werknemerstevredenheidsonderzoek. De vragen bestaan uit korte en interactieve vragen en filmpjes. Het duurt ongeveer vijf minuten om de lijst in te vullen.