Squire Artists
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak gebruik van de hulp die dit bedrijf biedt met flexwerkers

Het geven van gedegen adviezen en aanbieden van hulp ten aanzien van het werken met flexwerkers is de kern van de werkzaamheden van FlexKnowledge uit Noordwijk, vlakbij Leiden. Zij vertellen u alles over de wetten en rechten die horen bij een uitzendbureau. Het bedrijf heeft de beschikking tot een groep ervaren consultants die u de kaders uitleggen die behoren tot het in- en uitlenen van personeel. Daarnaast vraagt u deze specialisten ook voor ondersteuning bij de implementatie van de wet- en regelgeving in uw organisatie.

Tal van bedrijven gingen u al voor in het inschakelen van deze specialisten

Het vragen om hulp bij het werken met flexwerkers is niets om u voor te schamen als bedrijf. De wet- en regelgeving in Nederland is namelijk dermate complex dat het begrijpelijk is dat u hier niet helemaal uit komt. U wilt natuurlijk wel rekening houden met alle rechten die u heeft als uitzendbureau en de rechten die uw uitzendkrachten hebben. FlexKnowledge werkt al jaren samen met diverse bedrijven op het gebied van flexibele arbeid, waaronder detacheringsbedrijven en brokers. Met name het vertalen van de grijze stof tot praktische handvaten voor de praktijk, is waar dit bedrijf zich in onderscheidt. Ervaar ook het voordeel van de hulp en ondersteuning die deze professionals bieden. U hoeft er niet langer alleen aan de slag met het uitzoeken en implementeren van de juiste regelgeving.

Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie

Wilt u alles weten over de rechten van een uitzendbureau? Heeft u hulp met flexwerkers nodig en alles wat komt kijken bij het in- en uitlenen daarvan? Deze professionals hebben antwoord en ondersteuning voor u in beide gebieden en nog veel meer. U staat er niet langer alleen voor als u deze specialisten inschakelt. Bespreek al uw vragen met hen en zij geven u alle informatie die u nodig heeft in de wereld van flexibele arbeid.