Squire Artists
Image default
Zakelijke dienstverlening

De bekistingssystemen van dit bedrijf helpen u op weg

Wilt u glad beton? Dan zit u goed bij Construx. Ze bieden prefab vormen aan, waardoor uw beton gieten heel gemakkelijk is. U kunt het niet alleen kopen, maar ook huren. Als u het weinig nodig heeft, weet u bij wie u moet zijn. Deze experten weten waarmee ze bezig zijn voor bekistingssystemen. Dat ziet u aan de nieuwe modellen en technologieën dat ze altijd ontwikkelen. Ze bouwen een toekomst naar een vernieuwende manier van betongieten.

Hun methodes zijn goed voor uw beton

Ze zijn leidinggevend in Europa met hun prefabmallen. De bekistingssystemen helpen u om uw beton mooi te gieten. Ze staan voor u klaar met een betonmal, maar bieden ook opties aan op maat. Vertel hun over uw project en ze bekijken de mogelijkheden. Daarna weten ze hoe ze u kunnen helpen en geven ze een voorstel. Of het nu gaat over balken en kollommen of over een silo, ze hebben voor alles een oplossing. Heeft u beton? Zij hebben dé oplossing. Deze experten bieden meer dan de bekistingssystemen aan, ze helpen u ook on site om beton te gieten. Na het gieten van beton, kunt u ook verschillende randen en sparingen kopen.

Koop uw mallen bij deze experten

Deze specialisten weten waarover ze praten. Dat ziet u aan de verschillende producten die ze aanbieden. U hoeft niet alleen te kopen, maar huren is ook een optie. Zo neem materiaal op termijn niet te veel ruimte in als u het niet meer nodig heeft. Vraag hun zeker naar hun hulp, want ze assisteren u graag met hun kennis. Hun basisstukken zijn toepasselijk voor heel veel systemen, zoals een tunnel of een kade. Ze helpen u graag verder, of het nu over vragen of een bestelling op maat gaat. Schakel hun in door contact op te nemen met de experten via hun contactgegevens!