Squire Artists
Image default
Groothandel

Een optimaal doorstralingsproces voor een betrouwbare PET-fles

Voor verpakkingen van medische of farmaceutische producten gelden duidelijke richtlijnen volgens de Europese of Amerikaanse Farmacopee. U wilt er zeker van zijn dat de verpakkingen die aanschaft voor het behoud van uw producten, volstrekt betrouwbaar zijn. Bij PET Power wordt zorgvuldig aandacht besteed aan het vervaardigen van dergelijke deugdelijk pakmateriaal. Uw PET-fles of media-fles doorloopt een zorgvuldig proces, waardoor u eindigt met een optimaal steriel product. Uw producten doorlopen verschillende fases, die elk bijdragen aan een uitstekende steriliteit van verpakkingen, die u voor uiteenlopende zaken inzet.

Clean room voor PET producten

Om dergelijke betrouwbare resultaten te garanderen, beschikt PET Power over een eigen clean room. Deze is opgezet als een GMP-class C, met een omvang van zo’n 1.200 m2. Uiteenlopende healthcare verpakkingen als een PET-fles of media-fles volgens het concept van PET worden hier vervaardigd, waarbij alle producten uiterst schoon tevoorschijn komen na behandeling. Om de producten daarnaast nog medisch steriel te krijgen, ondergaan de verpakkingen bovendien nog een aanvullende gammastraling. Doordat de luchtdruk in deze ruimte hoger is dan de omringende buitenlucht, stroomt hier enkel lucht uit. Ongecontroleerde lucht dringt hier niet binnen, waardoor er optimaal gefilterd wordt. Uw producten als PET-flessen of media-flessen blijven zo in uitstekende conditie en worden ultiem steriel.

Bestel uw steriele PET-producten

U kunt bij PET Power terecht voor uw PET-fles of media-fles producten om met zekerheid steriele verpakkingen te vinden voor medische artikelen. Uw producten blijven zo bewaard in een steriele omgeving, doordat micro-organismen in de verpakking zorgvuldig teniet zijn gedaan. Na een aanvullende behandeling in de clean room zijn alle PET-producten medisch steriel als gevolg van gammastraling. Aan de behoefte van klanten binnen de farmaceutische of medische wereld wordt zo zonder problemen voldaan. Voor informatie over het volledige steriliteitsproces neemt u contact op met de klantenservice van deze erkende partner in verpakkingen.