Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Koop de prachtigste Douglas Jones tegels voor uw muren en vloeren

Wilt u graag nieuwe tegels in uw huis in Dordrecht of ergens anders in Zuid-Holland, dan koopt u het best Douglas Jones tegels. Fravo Tegels is al jaren gespecialiseerd in tegels en natuursteen, waardoor u zeker weet dat de tegels van goede kwaliteit zijn. Als u al een vloer in huis heeft liggen, dan schakelt u deze winkel ook in voor het verwijderen van de oude vloer. Daarna legt u zelf de nieuwe tegels of doen de experts van deze winkel dat voor u. Het merk Douglas Jones beschikt over de mooiste tegels die er zijn. Houdt u van een exclusieve uitstraling in huis? Dan mogen deze tegels absoluut niet ontbreken in uw interieur!

Kies voor allerlei soorten tegels met verschillende patronen en reliëfs

Het leuke van Douglas Jones tegels is dat ze in veel uitvoeringen komen. Zo heeft u veel kleurenopties, maar maakt u ook keuzes tussen diverse patronen en reliëfs. Op deze manier kiest u verscheidene tegels voor uw huis in Dordrecht en ziet uw gehele inrichting er luxueus uit. De ene tegel komt goed tot zijn recht op de vloer in de badkamer, waar de andere tegel perfect voor de muur in de keuken is. Naast tegels leggen de experts van deze winkel ook vloerverwarming aan op een vakkundige manier. Dit is ideaal, zeker op koude dagen.

Bezoek de winkel of vraag informatie op bij de klantenservice

Fravo Tegels is dé winkel voor tegels in Dordrecht. U bent van harte welkom in de showroom, waar u alle tegels in het echt kunt bekijken. Heeft u vragen over bepaalde tegels of wilt u graag weten hoe duur de tegels zijn? Neem dan contact op met de klantenservice. De medewerkers staan u in de winkel en telefonisch graag te woord. Creëer een warme en unieke uitstraling met deze bijzondere Douglas Jones tegels uit het zonnige Spanje in uw huis in Nederland.