Squire Artists
Image default
Aanbiedingen

Schaduwdoek op maat kiezen die wel of niet waterdicht is

Je wil een harmonicadoek of een schaduwdoek op maat laten maken, maar je twijfelt tussen een waterdichte schaduwdoek of juist een waterdoorlatende schaduwdoek. Beide opties hebben voordelen en nadelen. Welke schaduwdoek op maat of harmonicadoek voor jou het meest geschikt zal zijn, hangt af van een aantal factoren. Voor beide varianten schaduwdoeken kun je terecht bij Schaduwdoeken.nl. Bij dit bedrijf werken coupeuses die veel ervaring hebben met het maken van het product schaduwdoek op maat en het harmonicadoek. De experts denken graag met je mee als je een ingewikkelde vraag hebt en een standaard schaduwdoek geen optie is. Je kunt overigens ook standaardmaten schaduwdoeken bestellen bij deze webshop. Er zijn veel maten, kleuren en vormen in het assortiment.

Waarom kiezen voor een waterdicht schaduwdoek op maat?

Je kunt kiezen voor een waterdicht schaduwdoek op maat of harmonicadoek als het met afschot opgehangen kan worden. Het schaduwdoek moet 25 cm kunnen aflopen. Indien dit niet het geval is, dan is een waterdicht schaduwdoek helaas niet mogelijk. Ook moet het doek strak te plaatsen zijn, want een waterdicht schaduwdoek vangt meer wind dan een schaduwdoek dat waterdoorlatend is. Ook moet je jezelf realiseren dat een waterdicht schaduwdoek op maat wat meer warmte vast kan houden. Maar is aan al deze voorwaarden voldaan? Dan is een waterdicht schaduwdoek een zeer goede keuze als je ook in de regen lekker wilt genieten van jouw buitenruimte. En regenbui weerhoudt je er dan niet meer van om buiten te zijn.  

Redenen om te kiezen voor een waterdoorlatende harmonicadoek of schaduwdoek

Als je houdt van de koelte, dan is een waterdoorlatende schaduwdoek de beste keuze. Een waterdoorlatende schaduwdoek laat namelijk ook frisse wind door. Ook kan het handig zijn als je niet steeds het doek wil weghalen na gebruik. De plantjes kunnen met een waterdoorlatende schaduwdoek profiteren van het regenwater. Ook is het de beste optie als je het doek niet met een afschot van 25 cm kunt ophangen.