Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Laat uw auto grondig reinigen door dit autopoetsbedrijf in Noord-Holland

Heeft uw auto of ander voertuig behoefte aan een poetsbeurt? Ga dan langs bij Shiny Cars. Dit autopoetsbedrijf in Grootebroek, Noord-Holland, is gespecialiseerd in het schoonmaken van allerlei voertuigen, van boten tot vrachtwagens en auto’s. Deze experts gebruiken professionele, milieuvriendelijke materialen om het exterieur en/of interieur te poetsen. U heeft de keuze uit drie verschillende pakketten met drie niveaus en eventueel extra diensten. Bovendien kunt u, indien u binnen een straal van 10 kilometer woont, het voertuig op laten halen en terug laten brengen.

De pakketten van deze wasserette

U heeft bij dit bedrijf de keuze uit drie pakketten. Met het interieurpakket wordt de binnenkant van uw voertuig gereinigd. Het exterieurpakket omvat een poetsbeurt voor de buitenkant. Het combipakket is een combinatie van het interieur en het exterieur. Bij ieder pakket kiest u uit drie niveaus: het basispakket, het upgradepakket en het heavy-pakket. Welk pakket u kiest, hangt af van de staat waarin uw auto verkeert. Het heavy-pakket van dit autopoetsbedrijf in Noord-Holland is bijvoorbeeld bedoeld voor een zwaar bevuild voertuig. U heeft ook de mogelijkheid om uw vrachtwagen te laten poetsen door deze specialisten.

Extra diensten bij dit poetsbedrijf

Bij deze autowasstraat heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra diensten. U kunt bijvoorbeeld boomhars of stickers van uw auto laten verwijderen. Daarnaast kunt u de koplampen laten reviseren of het cabriodak onder handen laten nemen door deze experts. Als u binnen een straal van 10 kilometer van Grootebroek woont, kunt u uw voertuig zelfs op laten halen en terug laten brengen. Bij dit bedrijf heeft u dus volop mogelijkheden om uw voertuig er weer als nieuw uit te laten zien.

Boek de wasbeurt voor uw voertuig bij deze specialisten

Via de website van Shiny Cars plant u eenvoudig een afspraak in. U selecteert welk voertuig u wilt laten wassen met welk programma en wanneer. Wilt u uw voertuig onder handen laten nemen door dit autopoetsbedrijf in Noord-Holland? Boek dan uw afspraak online.