Squire Artists
Image default
Management

Most profitable businesses 2022

Meest winstgevende bedrijven 2022

 

1. Kinderopvang/Babyoppas

In het moderne India van vandaag is het concept van crèches op kantoor voor werkende moeders nog niet ingeburgerd en aangezien meer vrouwen gaan werken en dat ook na het huwelijk blijven doen, is het duidelijk dat de vraag naar kinderdagverblijven in de nabije toekomst zal blijven toenemen. Kinderopvang, crèches en zelfs babysitting bestaan al jaren, zo niet tientallen jaren, als een voltijdse bezigheid, vooral in de grotere steden met een groter aantal werkende vrouwen en kerngezinnen.

 

2. Danslessen/Centrum

Als je een goede danser of choreograaf bent, kun je gemakkelijk je eigen danscentrum beginnen door ruimte te huren of als je een plek of gebied bezit. De marketing van je dansacademie is de enige investering die nodig is. Als je niet goed kunt dansen, kun je nog steeds een danscentrum runnen door goede choreografen, dansdocenten, enz. in te huren.

 

3. Fotografie

Soms kan je hobby je geld laten verdienen, je moet alleen wat extra tijd aan je hobby besteden om er een beroep van te maken en verder uit te groeien tot een bedrijf. Fotografie is een van die hobby’s die voor veel professionals een beroep is geworden. Hoe beter de camera en de lenzen, hoe beter de foto’s die je maakt. Rust allemaal op uw precisie en vaardigheid in het nemen van foto’s die u een goede fotograaf zullen maken en beloningen en geld verdienen.

 

4. Yoga-instructeur

Kennis van Yoga en de gewoonte om alle ‘Yoga Asanas’ zelf te beoefenen maken een goede yoga-instructeur. Yoga wordt beschouwd als een van de belangrijkste stress-buster praktijken en heeft wereldwijd bewezen resultaten. Yoga instructeurs worden goed betaald en er is veel vraag naar in India, maar ook in het buitenland. 100% kennis en een nominale investering is vereist om deze business te starten.

 

5. Huwelijksbureau

Bruiloften worden in de hemel gemaakt maar hier beneden geregeld. Naast online portalen voor huwelijken, zijn huwelijksbureaus meer gangbaar in kleine steden en dorpen. Families overwegen om andere families persoonlijk te ontmoeten alvorens een beslissing te nemen. Daarom kan een kleine kantoorruimte, 1-2 personeelsleden, een registratiebewijs en contacten u een succesvolle zakenman maken.

 

6. Touroperators/Reisbureau

Een paar certificaten en een aantrekkelijk kantoor op een toplocatie kunnen u helpen een reisbureau te beginnen en te runnen of een touroperator te worden. Een succesvol reisbureau is iemand die zijn klanten op hun gemak kan laten reizen. Goede kennis van binnenlandse en wereldwijde reisroutes, bezienswaardigheden, vluchttarieven en hoteltarieven, kan echt nuttig zijn.

 

7. Salon/Beauty Salon

Het openen van een salon of schoonheidssalon is altijd al de meest trendy zakelijke optie geweest in metropolen. De jeugd van jong India is meer voorzichtig over het kijken presentabel en verzorgd. Daarom heeft bijna elke salon fatsoenlijke klanten, ongeacht de locatie. Salonhouders maken enorme winsten tijdens feest- of huwelijksseizoenen, vooral in metropolen.

 

8. Onroerend goed agent

Als je een goede verkoper bent met kennis en een sterke overtuigingskracht, dan kan deze business je financiële situatie ten goede keren. Kantoorruimte op een goede locatie is de enige investering die nodig is met ervaring/kennis van soorten onroerend goed en documentatieprocessen. Eerlijke public relations en indrukwekkende communicatie zullen u helpen een succesvolle makelaar/makelaar/bouwer/financier, enz. te worden.

 

9. Plaatsing Diensten

Human Resource (HR) is de integrale en belangrijke verticaal in een organisatie en een goede werving maakt een bedrijf groeien en verder groeien. Dus om tie-ups met gerenommeerde organisaties en het plaatsen van goede werknemers met hen maakt het een low-cost plaatsing bedrijf.

 

10. IJssalon

Ondanks dat het een seizoensgebonden business, nog steeds, ijssalon is een grote hit in termen van kleine bedrijven. De investering die nodig is om deze productie business te doen is het kopen van de franchise van een specifiek ijs merk en ten tweede het hebben van een winkel om de toonbank te plaatsen op de gewenste locatie.

 

11. Handwerk Verkoper

De regering van India is begonnen met het bevorderen van de verkoop van ambachtelijke produkten in talrijke steden en staten. Er zijn stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat de ambachtelijke produkten elk huis in India bereiken. Sommige van deze producten zijn metaalwaren, schilderijen, sjaals, tapijten, houtwaren, aardewerk, geborduurde goederen, bronzen en marmeren beeldhouwwerken, enz.

 

12. Coachingsklassen – Online/In-person

Onderwijs is een gebied van diversiteit en een goed low-cost business idee. Financiële break-even is gemakkelijk te bereiken en het is geen full-time business.

 

13. Adviesdiensten

Bijna elke sector heeft consultants nodig om te helpen bij de ontwikkeling en groei. Mensen met een behoorlijke kennis van IT, financiën, marketing, HR, boekhouding, recht, gezondheidszorg, sociale media, enz. kunnen hun eigen consultancybedrijf openen en samenwerken met grote bedrijven om goed geld te verdienen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/