Squire Artists
Image default
Groothandel

Een IKEA kast op maat met een eigen gekozen ontwerp

Ben je van plan een kast van IKEA te bestellen? Of heb je er toevallig al een thuis staan, maar bevalt je de uitstraling niet meer? Ostoya Furniture heeft voor jou de oplossing. Je kan namelijk met de hulp van dit bedrijf zelf je IKEA kast laten ontwerpen. De kasten van IKEA zijn natuurlijk erg populair. Dit mede doordat ze jaren mee gaan, een leuke prijs hebben en je deze IKEA kast op maat kan maken. Zo is hij altijd passend bij de artikelen die jij wil bewaren in deze kast. Als je de uitstraling beu bent hoef je geen honderden euro’s uit te geven om te kunnen genieten van een nieuwe uitstraling.

Een IKEA kast zelf samenstellen met de hulp van een professional

Je kent hem vast wel de PAX kast van IKEA, oftewel de ideale kledingkast. Maar hij is zeker niet perfect. Je kunt hem namelijk alleen verkrijgen in standaard kleuren. Maar je wil toch het liefst een kast op maat van IKEA die past bij jou interieur. Dan schakel je Ostoya Furniture in. Dit bedrijf zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig fronten kan bestellen die passen op je IKEA kast. Heb je wat hulp nodig, omdat je niet weet waar je moet beginnen? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf om een IKEA kast te laten ontwerpen.

Eenvoudig zelf monteren

Het samenstellen en ontwerpen van je eigen IKEA kast is eenvoudig. Je kunt namelijk op de website van deze aanbieder zelf een ontwerp kiezen en bestellen. Zo heb je een overzicht van alle designs die dit bedrijf aanbiedt voor een IKEA kast op maat. Kies je favoriete design uit en bestel hem direct. Je hoeft geen professioneel bedrijf in te huren om de fronten op je kast te laten plaatsen. Nee zeker niet, je kunt het namelijk eenvoudig zelf.