Squire Artists
Image default
Bedrijven

Nieuw: flexwerken op toplocatie in Eindhoven

Flexwerken is de laatst jaren een steeds groter begrip geworden in de Nederlandse bedrijfscultuur. Flexibel werken houdt in dat u zelf kunt bepalen waar én wanneer u werkt. Handig voor als u verder moet reizen naar kantoor of als u veel onderweg bent. Hotel Eindhoven heeft op deze ontwikkeling ingespeeld met 040 Seats & Offices. Direct gelegen aan de A2 en A67 en op slechts 16 minuten rijden van Eindhoven Airport vindt u de diverse flexplekken én vergaderruimtes tot 7 personen.

040 Seats & Offices – waar creativiteit en ambitie samen komen

040 Seats & Offices is dé ideale plek voor zelfstandig ondernemers en werknemers die onderweg zijn naar een volgende bestemming. Dit komt mede door de inspirerende vergaderruimtes. De vergaderruimtes zijn voorzien van creatief artwork en zijn bovendien geluidsdicht, waardoor ze ideaal zijn voor (telefonische) vergaderingen. Daarnaast beschikken de flexibele werkplekken in Eindhoven over alle benodigde faciliteiten, inclusief gratis wifi. Dat 040 Seats & Offices een unieke plek is blijkt onder andere uit de minimarkt die alle benodigdheden voor een heerlijke lunch aanbiedt. Van verse koffie, broodjes en gekoelde dranken tot aan yoghurt en vers fruit. Wilt u liever uitgebreid lunchen of heeft u een zakelijke lunchafspraak? In hetzelfde pand bevinden 3 restaurants met ieder een eigen concept.

U bent op ieder moment van de dag vrij om gebruik te maken van de flexplekken. De gesloten werkruimtes zijn per uur of dag(deel) te huur. Over parkeerkosten hoeft u zich geen zorgen te maken, want alle bezoekers parkeren gratis.

040 Congress & Events

Op zoek naar een congres en evenement ruimte in Eindhoven? Dan kun u terecht bij 040 Congress & Events, eveneens van Hotel Eindhoven. Dit congrescentrum is bekroond met 5 vergaderhamers en behoort hiermee tot de Nederlandse top. De 22 verschillende zalen zijn multifunctioneel en bieden plaats voor groepen vanaf 2 tot 2400 personen. De zalen beschikken daarnaast over alle benodigde moderne faciliteiten, van Click Share tot aan autolift. Niet alleen de faciliteiten zijn uitmuntend, de service is dit ook. Tijdens uw vergadering, congres of event staat het team van medewerkers met één knop voor u klaar. 040 Congress & Events biedt verschillende vergaderarrangementen én arrangementen op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event, congres of vergadering? Het sales team bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Bent u in de buurt van Eindhoven en op zoek naar een ideale flexwerkplek of eventruimte? Zowel 040 Seats & Offices als 040 Congress & Events bevinden zich op Aalsterweg 322. Bekijk de mogelijkheden online op www.hoteleindhoven.nl of neem telefonisch contact op met 040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/