Squire Artists
Image default
Dienstverlening

Restitutiepolis 2019

Kies jij graag zelf de zorginstelling waar je behandeld wordt als je ziek bent of een blessure hebt? Dan is ZorgDirect de juiste zorgverzekeraar voor jou. Sinds het begin van 2018 is onze basisverzekering omgezet van een naturapolis in een restitutiepolis. Dit betekent dat je nu helemaal zelf de zorgaanbieder kunt kiezen waar jij je prettig bij voelt, ook al hebben wij geen contract met deze zorgaanbieder. Zolang wordt voldaan aan de (wettelijke) kwaliteitseisen, wordt de behandeling gewoon vergoed. Ook volgend jaar kun je rekenen op de voordelen van onze restitutiepolis 2019.

Basisverzekering ZorgDirect

Bij ZorgDirect kun je een basisverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. Hiermee ben je verzekerd voor de meeste noodzakelijke zorg. Dit is echter niet voor iedereen voldoende. Als je bijvoorbeeld gebruik wilt kunnen maken van fysiotherapie behandelingen voor niet-chronische aandoeningen, dan heb je hiervoor een aanvullende verzekering nodig. ZorgDirect biedt de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen om af te sluiten naast je basisverzekering. Zo kun je degene kiezen die het beste bij jouw wensen aansluit. Kom je er zelf niet helemaal uit? Bel ons dan gerust, zodat we met je mee kunnen denken bij het afsluiten van de juiste aanvullende verzekering.

Keuze uit drie tandartsverzekeringen

Kosten voor tandartsbezoek worden vanaf je 18de niet meer vergoed vanuit het basispakket. Ook met een aanvullende verzekering worden geen tandartskosten gedekt. Als je regelmatig bij de tandarts komt, kun je hiervoor het beste een aparte tandartsverzekering afsluiten. ZorgDirect heeft drie verschillende tandartsverzekeringenvoor degenen die goede mondzorg hoog in het vaandel hebben. Als je erachter komt dat je een tandartsverzekering hebt afgesloten met een te lage dekking, dan kun je deze op elk gewenst moment naar boven bijstellen. Kijk voor meer informatie over onze zorgverzekeringen op de website van ZorgDirect, neem telefonisch contact op of stuur een bericht.

 

https://www.zorgdirect.nl/