Squire Artists
Image default
Zorg

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Als regionale zorgverzekeraar maakt Salland afspraken met diverse bedrijven en sportverenigingen in de omgeving, zodat u kunt profiteren van een collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Werkt u bij een bedrijf, of bent u lid van een sportvereniging waarmee Salland een contract heeft afgesloten? Dan kunt u dit aangeven bij het afsluiten van uw aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering, zodat u gebruik kunt maken van de collectiviteitskorting. Daarnaast hebben we afspraken gemaakt met meer dan 90 procent van de zorgaanbieders in de regio Salland. Hierdoor heeft u een ruime keuze uit het zorgaanbod en kunt u de zorgverlener kiezen die u prettig vindt.

Tandartsverzekering en aanvullende verzekering

Om zorg te kunnen ontvangen die buiten het basispakket valt, kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Bij Salland had u al de keuze uit vier verschillende aanvullende verzekeringen, maar sinds 2018 is hier nog een verzekering bijgekomen. Dit is de Compact verzekering, waarmee u onder andere spoedeisende zorg binnen Europa vergoed krijgt en 9 behandelingen bij de fysiotherapeut. Maar wat deze aanvullende verzekering uniek maakt, is dat u tot 250 euro per jaar vergoed krijgt voor de tandarts. U hoeft naast de Compact verzekering dus geen aparte tandartsverzekering meer af te sluiten.

Salland klantenservice

Bij Salland bieden we diverse manieren om met ons in contact te kunnen komen. U kunt ons niet alleen telefonisch en via e-mail bereiken, maar ook via WhatsApp. Onze klantenservice helpt u graag verder. Ook onze ZorgAdvies medewerkers staat voor u klaar om de beste zorg te vinden in uw regio. Daarnaast is er ook veel handige informatie te vinden op de website van Salland en geven we antwoord op veelgestelde vragen. En regelt u graag zelf uw zorgadministratie online? Dat kan heel eenvoudig via Mijn Salland. Wilt u meer weten wat Salland nog meer te bieden heeft, neem dan gerust contact op.

https://www.salland.nl/