Squire Artists
Image default
Onderwijs

Schakel een examenbureau in voor een veilige en betrouwbare examenafname

Gaat u binnenkort een mbo-examen organiseren? Schakel de hulp in van een gespecialiseerd examenbureau zoals Eureka Examens. Zij verzorgen het gehele afnametraject voor u waardoor u niet alleen tijd bespaart, maar er ook zeker van bent dat de afname veilig en betrouwbaar plaatsvindt. Dit professionele examenbureau verzorgt onder andere de examinering van examens voor mbo onderwijsinstellingen.

De voordelen van het inschakelen van een examenbureau

Voor leerlingen in het mbo-niveau 4 zijn er bepaalde vakken waarvoor er een verplicht examen is. Dit zijn vakken zoals Nederlands, rekenen en Engels. Schakel Eureka Examens in en laat u volledig ontzorgen tijdens het organiseren en afnemen van de examens. Wilt u bijvoorbeeld centrale examens laten afnemen door Eureka Examens? Dan biedt dit verschillende voordelen. Zo regelen zij de examens snel en efficiënt, bespaart het u tijd en is er altijd een examenlocatie in de buurt. De examens kunnen namelijk afgenomen worden op één van hun examenlocaties, die u op verschillende plekken in Nederland vindt.

Reduceer de kans op fraude middels digitaal toetsen

Wilt u de kans op fraude zo klein mogelijk maken? Kies dan voor digitaal toetsen. Er zijn hedendaags steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders die hiervoor kiezen. En om goede redenen! Deze vorm van examineren is namelijk zeer flexibel, veilig en efficiënt. Daarbij is het mogelijk om met digitaal toetsen verschillende type vragen in te zetten. Denk hierbij aan open vragen, meerkeuzevragen, hotspotvragen, cases en sorteervragen. Wilt u de kans op fraude helemaal minimaliseren, kies er dan voor dat er per categorie een willekeurige vraag getoond wordt. Hierdoor wordt er steeds een andere toets aangeboden en heeft spieken geen nut.

Laat u ontzorgen

Gaat u binnenkort een mbo-examen afnemen en wilt u de hulp van dit examenbureau inschakelen? Of zou u graag meer informatie ontvangen over digitaal toetsen? Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf en laat u informeren.