Squire Artists
Image default
Bedrijven

Werkkleding voor iedere professional bij Workwear24

Al uw werkkleding onder één dak bij Workwear24

Ondernemers zijn al druk genoeg en dat blijft ook zo! U als ondernemer of bedrijf wilt ontzorgt worden en dat is precies wat Workwear24 doet. Met met meer dan 15 jaar ervaring in de werkkleding branche specialiseert Workwear24 in hoogwaardig maatwerk bedrijfskleding voor alle MKB bedrijven. We doen dit op twee manieren, namelijk via onze webshop (werkkleding-workwear24.nl) en via een online portaal voor grote zakelijke klanten. We zullen allereerst een deel van ons assortiment toelichten.

Functionele werkkleding voor elke branche en professional

Voor ondernemend Nederland is de webshop van Workwear24 de ideale 1e stap om te gaan shoppen voor werkkleding en accessoires voor de meest bekende branches. Op onze webshop hebben we een handige keuzewijzer gemaakt aan de hand van categorieën. Deze zijn;

  • Kleding voor (dieren)klinieken
  • Kleding voor stucadoors en schilders
  • Kleding voor installateurs
  • Tuinkleding voor hoveniers
  • Kleding voor transport en logistiek

Wist u dat ca. 6 miljoen Nederlands bijna elke dag werkkleding dragen? Grote kans dat u daar tussen zit. Zoekt u of uw organisatie nieuwe kleding of veiligheidsaccessoires? Dan begint u goed met het bestellen van werkkleding bij Workwear24. Wij werken samen met bekende merken als Tricorp, Harvest, ELKA, ORCON workwear en Hean kleding.

Waterdichte PU Regenjassen

Het weer van Nederland is alles behalve constant en kan vaak van dag tot dag verschillen. Altijd handig dus om een goede waterdichte regenjack te hebben voor die dagen als het echt hard regent. Bij Workwear24 koop je de beste regenjacks in alle kleuren en maten. Snel leverbaar, goed kwaliteit en betaalbaar. Een goed idee, niet waar?

Werkshoenen en Safety Sneakers

Zoekt u veiligheidsschoenen die gemaakt zijn van materiaal dat bestand is tegen allerlei gevaren? Dan is vind je meer dan prima werkschoenen in onze webshop. We verkopen diverse veiligheidsklasses schoenen, van laag model s1 schoenen tot hoge stevige s3 schoenen. Veel schoenen die we verkopen zijn van Maxguard. Een Duitse merk dat zich meer dan bewezen heeft in de markt van beschermende schoenen. Zoek je liever sportieve sneakers? Kijk dan tussen onze safety sneakers collectie en kom trendy voor de dag op een veilige manier.

Blijf altijd droog met onze regenkleding

Werkt u veel buiten? In de regen, wind of sneeuw? Koop dan een goede regenoverall bij Workwear24 en blijft warm en droog, maar vooral ook goed zichtbaar. We verkopen losse onder- en bovenkleding stukken tot complete overalls. Shop online met snelle verzending.

Lange en korte werkbroeken

Voorjaar, najaar, zomer of winter. Voor elk seizoen heeft Workwear24 uitstekende werkbroeken. Van handige korte werkbroeken tot lange stevige jeans van extra dik katoen. Duurzaam op en top en geschikt voor iedere klus. We hebben diverse werkbroeken met speciale kniebeschermingsvakken. Ideaal voor installateurs, stenenleggers en schilders.

Gekleurde werkpolo’s in elke maat

Workwear24 houdt van functionele kleding, maar ook trendy werkkleding. Zo vind je vele kledingstukken in ontzettend veel kleuren. Koksschorten, broeken, shirts en werkpolo’s verkopen we in soms wel 13 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils en leverbaar in alle maten voor dames en heren. Grote oplage bestellen? Vraag een offerte op via info@workwear24.nl.

Anti Corona FFP2 Mondmaskers

Bescherm uzelf tegen het coronavirus met onze FFP2 mondmasers. Deze mondmaskers bieden de juiste bescherming tegen virussen met een efficiëntie van 94%. Bij dit type masker is de lekkage aan de zijkant niet meer dan 8%.

Cleanrooms | Cleaning kleding

Op zoek naar extreem goede waterdichte kleding? Super sterk en permanent waterdicht? Bekijk onze ELKA cleaning collectie met keuze uit jacks, ponchos, schorten en broeken.

https://www.werkkleding-workwear24.nl