Squire Artists
Image default
Particuliere dienstverlening

Cito training in Etten-Leur voor het beelddenkend kind

Heeft uw kind moeite met leren of kan hij of zij zich slecht concentreren of niet goed omgaan met emoties? Dan is uw kind niet de enige, want de drukke levens die we tegenwoordig verwacht worden te leiden, hebben ook invloed op uw kinderen. Eigenlijk heeft uw kind extra aandacht nodig op school, maar dat is niet altijd mogelijk. Het zou jammer zijn als uw kind daar een leerachterstand van op zou bouwen en dat is ook niet nodig. Limattivo in Etten-Leur is een bedrijf dat Cito training aanbiedt voor beelddenkende kinderen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De Cito training van deze specialist in Etten-Leur is genaamd ‘Cito in Beeld’ en richt zich op kinderen die hooggevoelig zijn, die dyslexie, een vorm van autisme- of ADHD hebben, die beelddenken of die om andere redenen moeite hebben om te leren. Het is specifiek bedoeld om extra aandacht die ze nodig hebben aan deze kinderen te geven en om uw kind op de Cito toets voor te bereiden. Kinderen uit groep 7 en 8 staan vaak onder stress wat betreft de Cito toets en maken de toets daardoor minder goed. Met de Cito training in Etten-Leur van Tineke Verdoes kunnen ze deze druk beter aan.

Ontdek het doel van de training

Door deze training aan te bieden wil Limattivo kinderen die hulp nodig hebben op verscheidene manieren ondersteunen. Ze leren zelfverzekerder te zijn, met tijdsdruk om te gaan, begrijpend te lezen en vragen gestructureerd te benaderen. Ook is het de bedoeling dat stress en faalangst afnemen en dat uw kind vol zelfvertrouwen aan de toets begint. Dit is niet alleen belangrijk voor het ontvangen van realistische resultaten, maar ook voor de ontwikkeling van de hersenen. Woont u in regio Etten-Leur en wilt u uw dochter of zoon in groep 7 of 8 meer zelfvertrouwen geven? Dan is deze Cito training in Etten-Leur zeker een aanrader.

https://limattivo-inhetbrein.nl/