Squire Artists
Image default
Particuliere dienstverlening

Het infrezen van een dekvloer laat u door de vakman doen

Als u een nieuwe vloer wilt laten leggen in uw huis of bedrijf dan wilt u misschien wel meteen ook vloerverwarming. Het infrezen van de dekvloer is daarvoor nodig, zodat daar straks de leidingen van de verwarming kunnen worden gelegd. De diepte van het infrezen van de dekvloer luistert zeer nauw. De sleuf moet diep genoeg zijn om de slang van de vloerverwarming vlak te kunnen leggen, zodat er straks een vloer overheen kan worden gelegd. Uiteraard moet de slang genoeg warmte kunnen afgeven om de ruimte te verwarmen.

Een topkwaliteit vloer naar keuze met een goede ondervloer

Vandaag de dag zijn er tientallen soorten vloeren leverbaar. Met een zandcementvloer als basis kunt u vervolgens iedere vloer kiezen die u maar wilt. Wordt het hout of plavuizen, kurk of een gietvloer? Als de zandcementvloer eenmaal goed is gedroogd, kunt u aan de slag om de nieuwe vloer te gaan leggen of hiervoor een vakman laten langskomen. Natuurlijk kan er ook gewoon tapijt gelegd worden op een zandcementvloer, maar steeds minder mensen kiezen hiervoor vanwege de kortere levensduur en het lastiger kunnen reinigen. Deze dekvloer kunt u ook laten infrezen.

Wie zorgt ervoor dat u de perfecte dekvloer krijgt?

Zoekt u een bedrijf voor het infrezen van een dekvloer of wilt u een zandcementvloer laten storten? Neem dan contact op met Multi Vloeren Brabant. Zij hebben hiermee ruime ervaring en kunnen deze klus dan ook prima voor u uitvoeren. Er wordt een afspraak gemaakt om de situatie ter plaatse te beoordelen zodat het werk vlot kan worden uitgevoerd. Alle benodigde materialen neemt het bedrijf zelf mee. Meestal is er alleen water nodig. Dit bedrijf neemt niet iedere opdracht aan en levert daardoor altijd de allerbeste kwaliteit. Uw opdracht wordt netjes uitgevoerd, want een tevreden klant is het allerbelangrijkste. U vindt meer informatie over de diensten en de contactgegevens op de website van Multi Vloeren Brabant.