Squire Artists
Image default
Particuliere dienstverlening

Een elektricien nabij Utrecht die hoge kwaliteit levert

Bent u op zoek naar een elektricien in de omgeving van Utrecht en Veenendaal? Dan is Houtman Elektrotechniek een uitstekende keuze. Deze specialisten leveren altijd de hoogste kwaliteit en hebben het zich als doel gesteld om alle klanten dagelijks met een tevreden gevoel achter te laten. Welk probleem u ook heeft, deze specialist probeert er een oplossing voor te vinden. Of u nu een particulier bent of namens een bedrijf contact opneemt, of u nu een grote of kleine heeft en of u nu een simpel probleem aanbiedt of juist complex; bij hen kunt u te allen tijde terecht. Aangezien deze elektricien nabij Utrecht ook de certificering van Sterkin heeft, is er weinig wat niet kan worden opgelost.

Verschillende diensten op het gebied van elektra

De diensten waar deze ervaren elektricien u in steden zoals Utrecht en Veenendaal mee van dienst kan zijn, variëren enorm. Er zijn voldoende klussen waarbij u de kennis en ervaring van een kwalitatieve elektricien nodig heeft. Ze zijn altijd in te schakelen voor storingen aan uw elektra. Daarnaast gebruikt u een elektricien als u uw groepenkasten wilt vernieuwen, een stopcontact of verlichting buiten wilt aanleggen, uw intercom wilt vervangen of keukeninstallaties wilt laten plaatsen. Voor alles waar elektra aan te pas komt, is het beter om een specialist in te schakelen. Alleen dan weet u zeker dat alles vakkundig en veilig gebeurt.

Een Sterkin erkende installateur

Houtman Elektrotechniek is gevestigd in Veenendaal, maar levert als elektricien diensten in een groot werkgebied daaromheen. Omdat ze erkend zijn door het bekende keurmerk Sterkin, betekent dat dat ze de zegel in uw meterkast opnieuw mogen aanbrengen. Ze kunnen uw hoofdzekering dus ook vervangen, uw installatie volledig testen en deze verzegelen als ze tevreden zijn. Niet elke elektricien nabij Utrecht mag deze werkzaamheden uitvoeren. Mocht er een onvoorzien probleem opduiken waarvoor de gehele spanning via de hoofdverzekering moet worden uitgeschakeld, dan hoeft een Sterkin erkende installateur daar geen vervanging voor in te schakelen.

https://www.houtmanelektrotechniek.nl/