Squire Artists
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé fietsenwinkel nabij Nijmegen voor nieuwe en tweedehands fietsen

Wat voor soort fiets u ook zoekt, bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen vindt u altijd een mooie tweewieler. Dit kan een mooie nieuwe elektrische fiets zijn, maar ook een nette tweedehands stadsfiets. Ook als u graag fietst als hobby, bent u bij dé fietsenwinkel van regio Nijmegen ook aan het juiste adres. U heeft hier namelijk ook een ruime keuze aan diverse mountainbikes, racefietsen en trekkingfietsen voor langere afstanden. Wilt u tijd besparen op de fietstochten, of houdt u er gewoon van om lekker rond te scheuren op de fiets? Ga dan voor een speed pedelec. Deze e-bikes zijn gemaakt van aluminium en andere lichtgewicht metalen, zodat de aerodynamica van deze fietsen optimaal is. Hierdoor kunt u hoge snelheden tot wel 45 kilometer per uur halen.

Ga langs voor persoonlijk advies

Zoals u leest heeft Mari van Rens Tweewielerspecialist uit Wijchen een ruim aanbod aan veel verschillende soorten fietsen. Weet u nog niet precies wat voor soort fiets u wilt aanschaffen? Twijfelt u bijvoorbeeld over de aanschaf van een e-bike? De experts van deze fietsenwinkel in Nijmegen lichten u graag voor over de voor- en nadelen van een e-bike. Besluit u daarna een e-bike aan te schaffen? Dan geven ze u vervolgens ook graag advies over welke e-bike het best bij u past. Hierbij wordt er bijvoorbeeld gelet op uw lichaamsbouw, maar ook op bijvoorbeeld de afstand die u vaak fietst en op het feit of u veel of weinig trapondersteuning nodig heeft. Zo schaft u bij de fietsenwinkel in Nijmegen altijd de juiste e-bike aan.

Ga langs in de fietsenwinkel in Nijmegen

Op de website van deze fietsenwinkel in Nijmegen vindt u alle fietsen die deze specialist aanbiedt. Heeft u een fiets gevonden die bij uw wensen aansluit? Bezoek dan de fietsenwinkel van Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen, niet ver van Nijmegen. De experts staan graag voor u klaar om u te helpen verschillende fietsen te proberen, en u ondertussen te voorzien van persoonlijk advies.

https://marivanrens.nl/