Squire Artists
Image default
Zakelijke dienstverlening

Droog werken met de juiste regenoverall

Wanneer u een bouwbedrijf heeft, of voor een ander bedrijf vaak buiten werkt, dan is het belangrijk dat u goed beschermd tegen weer en wind aan het werk kunt. Daarom is het als leidinggevende belangrijk dat u uw medewerkers in de juiste werkkleding steekt. Een goede regenoverall hoort hierbij. Zo werken uw medewerkers op een prettiger manier. Zij blijven droog, en toch raken ze niet te snel bezweet door de ademende stof.

Waar moet een goede regenoverall aan voldoen

Wat is een goede regenoverall? Allereerst moet deze natuurlijk goed beschermen tegen de regen of andere neerslag, en moet deze uw medewerker warm houden. Toch moet de stof waarvan de regenoverall wordt gemaakt ook ademen. Want ook in de zomer, als het warm is, kan het hard regenen. Dit gebeurt zeker tegenwoordig vaak, want ook in de zomer kan het heel hard regenen. In de winter moet er soms ook gewerkt worden met sneeuw of hagel, en ook hiervoor werkt een regenoverall van Dolfing Druten B.V. perfect. Hoe hard het namelijk ook regent, sneeuwt of hagelt, met de juiste regenoverall werken u en uw medewerkers altijd onder de juiste omstandigheden. Zo gaat u altijd met veel plezier aan het werk. Omdat u uw medewerkers beschermt tegen kou, regen, hagel en sneeuw, zullen zij minder snel kou vatten. Hierdoor zal het ziekteverzuim binnen uw bedrijf significant dalen. U leest het: het aanschaffen van de juiste werkkleding heeft alleen maar voordelen.

Koop de juiste regenoverall ook bij u in de buurt

Wilt u voor uw medewerkers ook zo’n hoogwaardige regenoverall aanschaffen, die zij het hele jaar door kunnen dragen? U koopt de overalls en andere werkkleding van Dolfing Druten B.V. bij diverse dealers in het hele land. Er zit ongetwijfeld ook een dealer bij u in de buurt. Bekijk op de website van deze specialist waar de dichtstbijzijnde dealer zich bevindt.

https://www.dolfing.nl/