Squire Artists
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar de beste tragus- en helixpiercing

Dus… je bent op zoek naar een fraaie tragus- en helixpiercing? Bij Aramat Jewels ben je hoe dan ook aan het juiste adres, wat je smaak ook mag zijn. Het bedrijf heeft namelijk een heel uitgebreide verzameling aan piercings, speciaal voor jou. Het bijzondere van deze piercings is dat je zowel de tragus- als de helixpiercing kunt gebruiken. Met andere woorden: het gaat hier om een veelzijdig sieraad, dat op verschillende manieren jouw outfit, stijl en haardracht kan accentueren. Afwisselen wordt super makkelijk als je al verschillende gaatjes in je oor hebt. Door meerdere piercings te gebruiken, kun je variëren zoveel je wil en de ideale combinatie vormen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een piercing met je lievelingskleur of met een steentje dat je bevalt. Je kunt natuurlijk ook gewoon een fraai design uitkiezen. Misschien zie je wel een sieraad dat perfect aansluit bij een topje dat je recentelijk gekocht hebt. Kortom: er is veel mogelijk.

Een tragus- en helixpiercing voor iedereenWelke tragus- en helixpiercing bij jou past is afhankelijk van je stijl, je smaak, maar ook de manier waarop je hem wil dragen. Pas op met te grote piercings, deze kunnen zorgen voor een verwonding aan het oor. De tragus- en helixpiercings in de webshop van Aramat Jewels zijn stuk voor stuk gemaakt van chirurgisch staal. Dat betekent dat de sieraden 100% hypoallergeen en veilig in gebruik zijn. Chirurgisch staal is staal van de hoogste kwaliteit, dat zijn kleur behoudt. Ook als je voor een goudkleurig sieraad kiest, zal dit de kleur lang behouden.

Profiteer van kosteloze verzending Wist je dat de tragus- en helixpiercing kosteloos verzonden wordt? Dat betekent dat je hem bij jou thuis op de mat mag verwachten zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Dat geldt voor iedere bestelling van een tragus- en helixpiercing binnen de Nederlandse grenzen. Bestel je voor 16:00 uur? Dan zal het sieraad nog dezelfde dag worden verzonden.

https://www.aramatjewels.com/