Squire Artists
Image default
Groothandel

Een schuimblusser kopen voor het tegenaan van brand op kantoor

Als je een schuimblusser op kantoor hebt, ben je goed voorbereid voor verschillende soorten branden die kunnen uitbreken. Een schuimblusser creëert namelijk een soort deken met een koelend effect. Hij verstikt de brandende materialen, waardoor ze niet ‘naar lucht kunnen happen’. Het wordt hierdoor onmogelijk dat de brand nogmaals ontsteekt. Hou er wel rekening mee dat het blussen van brand ontstaan door vet en olie niet mogelijk is. Een schuimblusser kopen betekent een blusser in huis halen die volledig gevuld is en met muurbeugel aan de muur van je bedrijf bevestigd wordt.

Verzending van je schuimblusser

Een schuimblusser kopen betekent dat deze binnen 24 uur verzonden wordt. Dat betekent dat je de blusser al binnen een paar dagen binnen zult hebben. Er zijn andere blusmiddelen beschikbaar die het gebruik van een schuimblusser kunnen ondersteunen en waarmee je je kantoor uit kunt rusten. Denk aan een poederblusser, een sprayblusser of een brandslanghaspel. Hoe meer producten je bezit, hoe meer je bent beschermd.

Laten plaatsen van je brandblusser

Een schuimblusser kopen is de eerste stap. Vervolgens is het van belang dat deze op kundige wijze geplaatst wordt in je kantoorgebouw. Je kunt je brandblusser zelf ophangen, maar je kunt dit ook laten doen door een medewerker naar je kantoor te laten ophangen. Deze bevestigen de schuimblusser op een door jou aangegeven plek.

Meerdere blusmiddelen aanschaffen

Schuimblussers kopen is de eerste stap, maar om écht een veilige werkomgeving te creëren, is het aan te raden meerdere blusmiddelen aan te schaffen. Zo ben je optimaal voorbereid op eventuele brandhaarden in het bedrijf. Met het juiste blusmiddel is de brand zo geblust en blijft de schade beperkt. Zo kun je in de beste gevallen het gevaar indammen nog voor de brandweer arriveert. Bestel je blusmiddel bij Veiligheid Centraal, dan haal je het beste middelen in huis.

https://www.veiligheidcentraal.nl/