Squire Artists
Image default
Groothandel

Een groot assortiment kwalitatieve bouwmaterialen met scherpe prijzen

Houdt u van klussen en heeft u bouwmaterialen nodig voor uw volgende project? Dan is Van Noort BV de ideale keuze als u in de buurt van Rotterdam woont. Deze specialist uit Zuidland heeft namelijk een groot assortiment tegels en andere bouwmaterialen voor een zeer scherpe prijs. Naar eigen zeggen bieden ze deze goedkoper aan dan bij de concurrenten en levert u niets in op kwaliteit. Gelooft u dit niet? Bekijk het assortiment dan zelf in de grote showroom en bijbehorende bouwmarkt. Er is ook een online winkel en een handige Tegelviewer waarmee u meer dan 2000 tegels uitprobeert voordat u ze aanschaft.

Alles bij elkaar voor elke project

Een verzameling bouwmaterialen in Zuidland vindt u in deze bouwmarkt en is geschikt voor elke doe-het-zelver. Of u nu aan het klussen gaat in huis of in de tuin, u vindt er wat u nodig heeft. U bezoekt deze specialist voor grove bouwmaterialen, ijzerwaren, elektra, deuren en kozijnen, sleutels en gereedschap. Daarbij is er een enorm assortiment tegels met meer dan 1250 opties voor vloer en wand om uit te kiezen. De deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze. Als u deze bouwmarkt bezoekt, dan heeft u aan één winkel genoeg voor al uw benodigdheden.

Breng een bezoekje aan de showroom

Wilt u inspiratie opdoen en bent u op zoek naar tegels voor uw badkamer, keuken of woonkamer? Dan is de showroom een ideale plaats. Daar vindt u 20 badkamer- en 15 kant-en-klare keukenopstellingen om te bewonderen. Daar zijn ook de indrukwekkende tegelkasten te vinden waar u meer dan 1000 wandtegels en meer dan 200 vloertegels kunt bekijken. Sinds kort heeft Van Noort BV ook een showroom voor de bouwafdeling, waar u onder andere gevelbekleding, deuren en kozijnen en kasten aantreft. Bent u doe-het-zelver en niet te ver verwijderd van Rotterdam? Dan is dit dé specialist voor u.