Squire Artists
Image default
Groothandel

Verkrijg de beste tegels bij deze tegelspeciaalzaak in ’s-Hertogenbosch

Wilt u tegels in ’s-Hertogenbosch aanschaffen? Dan is Toon den Otter in stadsdeel Empel dé tegelspeciaalzaak voor u. Deze winkel die tegels verkoopt bereikt u goed als u in Oss, ’s-Hertogenbosch of omliggende plaatsen woont. Sommige tegelseries schaft u eenvoudig aan in de webshop van de tegelhandel. Als u het gehele tegelassortiment wilt bekijken, brengt u het best een bezoek aan de showroom. Daar bekijkt u alle tegels die in het huidige assortiment aanwezig zijn en krijgt u een goede indruk van welke tegel het best bij de stijl van uw interieur past. Er zijn ongeveer vijftien soorten wandtegels aanwezig in de collectie en een heleboel vloertegels, dus u vindt geheid de tegels waar u naar zoekt.

Voor welke tegelstijl gaat u?

De tegels die u koopt voor uw woning in regio Oss en ’s-Hertogenbosch zijn geschikt voor verschillende stijlen. Als u van houtlook of betonlook houdt, heeft u genoeg opties voor de tegels op uw vloeren of wanden. Bent u gek op mozaïeken? In de showroom in Empel zijn er veel verschillende mozaïeksteentjes aanwezig, die u kunt gebruiken op de wanden in uw woning. Spreek een medewerker in de winkel aan als u graag advies ontvangt. De medewerkers hebben veel kennis over tegels en het huidige assortiment, waardoor zij precies weten welke tegels goed bij elkaar passen en aansluiten bij uw wensen.

Plaats uw bestelling in de webwinkel of koop de tegels in de winkel

Zijn de tegels die u mooi vindt aanwezig in de webshop? Plaats dan eenvoudig en snel uw bestelling bij Toon den Otter. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u welkom in de winkel in ’s-Hertogenbosch, nabij Oss, om de tegels te kopen. Neem contact op met de tegelspecialisten als u vragen heeft over het huidige assortiment of over benodigdheden, zoals onderhoudsproducten, lijmen en voegsels.