Squire Artists
Image default
Bedrijven

Geld investeren in vastgoed in de prachtige natuur

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u geld investeren in vastgoed dat in de mooiste natuurgebieden ligt. U belegt bij deze onderneming duurzaam in recreatieve appartementen, omdat Center Parcs Vastgoed continu probeert de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. De verscheidene toeristische accommodaties waar u in kunt beleggen zijn aanwezig in Nederland, België en Duitsland, maar ook in landen als Frankrijk en Spanje. Investeren in vastgoed van dit bedrijf zorgt ervoor dat u jarenlang plezier heeft van vaste opbrengsten van uw recreatiewoning, ongeacht de bezettingsgraad.

Word onderdeel van een succesvolle investeringsformule als u hierin belegt

Een van de grootste voordelen waar u van geniet bij het investeren van geld in vastgoed, is dat u geen omkijken heeft naar de woning. Er is namelijk een gegarandeerd rendement, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Eventuele reparaties en leegstand zijn geen zorgen voor u, waardoor u zorgeloos geld investeert in recreatief vastgoed. Vanaf het moment dat u zich oriënteert tot en met de aankoop geniet u van persoonlijke begeleiding door de experts van Center Parcs Vastgoed. Ook breidt uw kennis in recreatief vastgoed én toeristisch management uit met deze zorgeloze en veilige vorm van beleggen. Het is mogelijk om de woning door te verkopen als u daar behoefte aan heeft. Dit vastgoedbedrijf helpt u daar graag mee.

Investeer in duurzame recreatieve accommodaties

Maak onderdeel uit van de beleggersgroep van Center Parcs Vastgoed en geniet van de vele voordelen van het geld investeren in vastgoed. Neem contact op met het team van makelaars en bespreek de diverse mogelijkheden. Let wel op dat u met het investeren in dit vastgoed belegt buiten AFM-toezicht. Er is geen vergunningsplicht voor deze activiteit. Ga voor kwalitatief en efficiënt beleggen en ontvang gegarandeerd jarenlang een vaste huuropbrengst van uw recreatiewoning, ongeacht de bezettingsgraad. Bij Center Parcs Vastgoed investeert u zorgeloos geld!