Squire Artists
Image default
Vakantie

Het beste hotel in Winterberg combineert de Nederlandse en de Duitse cultuur

Zoekt u dé bestemming voor een paar dagen, een weekend, midweek of weekje weg? Winterberg ligt op slechts een uur of vier rijden vanuit Nederland midden in het middelgebergte van het Sauerland. Het is één van de dichtstbijzijnde bestemmingen waar u allerlei bergsporten kunt beoefenen, zoals skiën, snowboarden, wandelen, mountainbiken en fietsen. Een goed hotel in Winterberg maakt uw vakantie nog aangenamer.

Heerlijk ontspannen in een hotel met een uitgebreid wellnessgebied

Eén van de beste hotels in Winterberg is in 1986 opgezet door de Nederlandse familie Meurs. Zij begonnen met een klein hotel met acht kamers en zijn door de jaren uitgegroeid tot één van de grootste en populairste hotels in Winterberg. Tegenwoordig hebben ze 85 kamers en 28 appartementen maar de familiesfeer is altijd gebleven. Tijdens een verblijf in Hotel Der Brabander kunt u gebruikmaken van de sauna, het waterbed en de massagestoel. Buiten is een verwarmd zwembad en u kunt heerlijke massages boeken.

Speciale faciliteiten voor uw sportuitrusting

De bergachtige omgeving van Winterberg is uitermate geschikt voor allerlei buitenactiviteiten. In de winter ligt hier meestal sneeuw en kunt u genieten van heerlijke dagen op de lange latten of een snowboard. In Hotel Der Brabander is ruimte gemaakt om uw ski’s en/of snowboard en de bijbehorende schoenen neer te zetten en te drogen. In de zomer zijn er mogelijkheden om modderige schoenen, kleding en fietsen af te spoelen en deze te laten drogen.

Arrangementen naar keuze

Eén van de aspecten die dit hotel in Winterberg zo populair maakt is de flexibele en klantgerichte instelling. U kunt bij hen allerlei verschillende arrangementen boeken – of u nou voor een paar dagen of voor een paar weken naar Winterberg wilt komen. U kunt zelf kiezen hoeveel maaltijden u dagelijks in het hotel wilt nuttigen, hoeveel nachten u wilt blijven en welke services u dagelijks wilt gebruiken.