Squire Artists
Image default
Vakantie

Lekker naar de camping

De keuze is gemaakt. Dit jaar gaan jullie de vakantie lekker vieren op de camping. Misschien kies je voor de camping omdat je daar elk jaar veel plezier beleeft. Misschien is een vakantie op de camping nieuw voor je. Of je nu elk jaar gaat kamperen, of tot nu toe gewend bent aan hotels, wij vinden het een goed idee. Want op de camping beleef je je vakantie veel intensiever.

De voordelen van de camping

Het grote voordeel van een verblijf op de camping is de vrijheid die je voelt. ’s Ochtends wordt je gewekt door de vogeltjes, ’s avonds gaat de barbecue aan. En met een wijntje of biertje in de hand zit je nergens zo lekker als voor de tent. En de hele dag heb je geen kind aan de kinderen, want het animatieteam zorgt ervoor dat ze de hele dag bezig zijn.

Ja, de camping is haast synoniem aan vrijheid en buitenlucht. Jong en oud komen hier helemaal tot rust.

Een camping met luxe, kan dat?

Als je tot nu toe altijd in hotels hebt gebleven, kan het zijn dat je wat twijfelt. Want kamperen, dat is toch erg oncomfortabel? Vroeger was dit zo. Het was ook wel een beetje de charme van kamperen, maar niet iedereen wordt blij van een luchtbedje op de grond. En koken op een enkel gaspitje is ook niet voor iedereen.

Een camping met luxe, dat kan!

Gelukkig is afzien tegenwoordig een keuze. Want behalve de traditionele camping, waar je met je eigen materiaal je eigen kamp moet bouwen, kun je ook kiezen voor luxe kamperen. Luxe kamperen, ook bekend als glamping, biedt de luxe die je van een hotel gewend bent: de tent, lodge of boomhut (ja, echt) staat al klaar wanneer je aankomt. Hij is gemeubileerd, niet met wankele klapstoeltjes, maar met robuuste meubels.

Eten doe je in het restaurant van je camping, of je kookt een mooie maaltijd in de eenvoudige keuken in je eigen accommodatie. En dankzij de stevige bedden (met echte matrassen) slaap je ’s nachts als een roos.

De camping is tegenwoordig niet meer alleen voor reizigers met een kleine beurs en idealisten. De camping is voor iedereen. En je kunt in bijna heel Europa terecht. Leve de camping!