Squire Artists
Image default
Vakantie

Vier uw vakantie in een prachtig vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Stelt u zich eens voor; u ligt op een heerlijke ligstoel aan de rand van uw privézwembad te genieten van de Franse zon. Af en toe neemt u een slokje Sauvignon Blanc en proeft u een stukje Brie de Melun… Dat klinkt goed, nietwaar? Vier uw vakantie daarom in een prachtig vakantiehuis van FranceVilla in de Dordogne, gelegen in Zuid-Frankrijk, en ontdek deze prachtige streek! Sinds 2003 verhuren deze specialisten de mooiste villa’s die zij zelf hebben bezocht en uitgekozen. Zij verhuren deze prachtige vakantiehuizen voornamelijk in de Dordogne en in de Lot.

Geniet in een compleet ingerichte vakantiewoning

Niets zal u ontbreken in een van de prachtige verblijven van deze specialisten! De villa’s zijn volledig ingericht met comfortabele banken en stoelen, goede bedden, fijne ligstoelen en een zeer uitgebreide keukeninventaris. Alle villa’s worden steeds grondig schoongemaakt, zodat u geniet van een heerlijk schone en frisse vakantiewoning. De villa’s beschikken allemaal over gratis wifi en sommige vakantieverblijven hebben zelfs een privézwembad! U kunt uiteraard ook kiezen voor een verblijf aan zee. Er is in ieder geval één ding dat zeker is; het vakantiehuis in de Dordogne, de Lot of elders in Zuid-Frankrijk biedt een prachtig uitzicht over de omgeving!

Ontdek de diversiteit van Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk is zeer divers, waardoor iedereen hier optimaal zal genieten. Houdt u van cultuur snuiven? Bezoek dan een van de vele kastelen die u in dit gebied vindt. Bezoek bijvoorbeeld het zorgvuldig gerestaureerde Chateau de Beynac of het negentiende-eeuwse kasteel van Josephine Baker, genaamd Les Milandes. Bent u meer op de avontuurlijke toer? Dan zal u ongetwijfeld genieten van een dagje kanovaren op een van de vele rivieren in het gebied. Uiteraard leent de omgeving zich uitstekend om de Franse keuken te ontdekken. Geniet van de overheerlijke streekproducten zoals walnootwijn, foie gras of truffels.

Boek uw vakantiehuis

Kunt u ook niet wachten om deze prachtige streek te ontdekken? Bekijk dan vast de inspiratiegids die u op de website van deze specialisten vindt. Bent u helemaal overtuigd? Boek dan een vakantiehuis in de Dordogne of elders in Zuid-Frankrijk bij FranceVilla!