Squire Artists
Image default
Beauty en verzorging

Benen of oksels met een laser laten ontharen in Eindhoven

Het scheren van je benen, oksels en bikinilijn blijft een klusje waar je misschien liever vanaf ziet. Door het scheren heb je wellicht regelmatig snijwondjes en ingegroeide haren en ben je veel tijd kwijt om geen haartje te vergeten. Maar stel je voor dat je nooit meer hoeft te scheren, en toch van ongewenste haargroei af komt? Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wanneer je een laserbehandeling ondergaat bij SkinLab in Eindhoven, wordt dit werkelijkheid!

De voordelen van een laserbehandeling

Super gladde benen en geen okselhaar meer, zonder ook maar een scheermes aan te raken. Met behulp van een laser is het mogelijk om je volledig te laten ontharen bij je benen, oksels en bikinilijn bij deze praktijk in Eindhoven. Dit biedt ontzettend veel voordelen. Niet alleen bespaar je op de kosten, aangezien je geen talloze scheermesjes en scheerschuim hoef te kopen, maar het bespaart ook tijd. Zeker in de zomer wanneer je graag bikiniproof richting het strand of zwembad wilt, is een scheersessie vaak het eerste waar je aan denkt. Ook wanneer je op vakantie gaat naar een warm oord, hoef jij nooit meer te denken aan het scheren van de stoppels op je benen. Je bent namelijk altijd ready to go! Het ontharen met behulp van een laser wordt bij SkinLab in Eindhoven alleen gedaan door specialisten. De therapeuten bij deze praktijk zijn hbo-opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold door middel van cursussen en trainingen. Zo ben jij verzekerd dat de laserbehandeling die jij ondergaat uitstekend en professioneel wordt uitgevoerd.

Maak direct een afspraak

Zie jij het ook wel zitten om je nooit meer te hoeven scheren? Maak dan een afspraak bij deze praktijk in Eindhoven voor het laten ontharen met een laser. Alvorens de laserbehandeling van start kan gaan, kijken zij of het definitief ontharen geschikt voor je is. Hierbij wordt gekeken naar jouw huidtype, haarkleur en haardikte. Op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Maak direct een afspraak of bel naar deze praktijk voor meer informatie!

https://skinlab-eindhoven.nl/