Squire Artists
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een allesomvattende meerjarenonderhoudsplanning opstellen

Bent u op zoek naar een ervaren calculatiebureau omdat u een meerjarenonderhoudsplanning op wilt laten stellen? Begrijpelijk, aangezien een meerjarenonderhoudsplanning u inzicht geeft in de kosten die gaan komen op het gebied van onderhoud en herstel aan uw pand. De begroting die in een meerjarenonderhoudsplanning beschreven staat, kan daarnaast als onderbouwing fungeren voor het minimumbedrag dat een Vereniging van Eigenaars ieder jaar apart moet zetten voor het onderhoud en herstel aan uw pand. Een gedegen planning is dus erg belangrijk. De specialisten van calculatiebureau DDC Consulting hebben hier jarenlange ervaring mee, waardoor zij in staat zijn om een duidelijke en allesomvattende planning op te stellen. Deze meerjarenonderhoudsplanning bevat bijvoorbeeld een begroting, conditiemeting en omschrijving van bouwonderdelen, waardoor u exact weet welk onderdeel wanneer aan onderhoud of herstel toe is.

De andere diensten van deze specialisten

U schakelt dit calculatiebureau echter niet enkel in voor het opstellen van een MJOP. De ervaren medewerkers van dit bureau ondersteunen u namelijk ook graag tijdens uw bouwproject. U denkt bijvoorbeeld aan ondersteuning bij:

  • Het uitvoeren van bouwcalculaties
  • Het begroten, bewaken en besturen van uw bouwkosten
  • Het controleren van de verhouding tussen prijs en kwaliteit
  • Het voeren van contractbesprekingen
  • Het voeren van prijsonderhandelingen

De bovenstaande diensten van dit calculatiebureau zijn maar een greep uit de complete dienstverlening, deze specialisten zijn u met nog meer diensten rondom bouwkostenmanagement van dienst. Indien u besluit om deze specialisten in te schakelen, heeft u de ruimte om volledig te focussen op het leveren van een zo goed mogelijk eindresultaat. Zij nemen uw zorgen rondom de bouwkosten volledig uit handen.

Schakel deze experts zo snel mogelijk in

Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaren medewerkers van DDC Consulting u het best van dienst kunnen zijn wanneer u hen zo vroeg mogelijk bij uw project betrekt. Twijfel dus niet langer en neem contact met hen op. Ze vertellen u graag meer over hoe ze u van dienst kunnen zijn.