Squire Artists
Image default
Auto’s en Motoren

Onderhoudsbeurt van uw auto door een specialist nabij Geldermalsen

Bent u op zoek naar een professionele garage nabij Geldermalsen waar u onbezorgd uw auto naartoe kunt brengen voor een uitstekende en deskundige onderhoudsbeurt? Kies dan om uw auto voor een onderhoudsbeurt te brengen naar Autobedrijf Blom in Enspijk, nabij Geldermalsen. De medewerkers van deze garage hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het vak en kunnen alle problemen of mankementen van uw auto eenvoudig en snel vinden en oplossen.

Het kwaliteitslabel van deze garage bestaat uit de zeven zekerheden

Bij Autobedrijf Blom in Enspijk, nabij Geldermalsen, kunt u niet alleen terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw auto. Ze verkopen bij deze garage namelijk ook uitstekende occasions. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen tegen een eerlijke prijs. Al de occasions in het aanbod van deze specialist voldoen aan strenge eisen. Ze vinden kwaliteit dan ook erg belangrijk bij dit bedrijf. Zo is een occasion in het assortiment nooit ouder dan twaalf jaar, is iedere occasion voorzien van een onderhoudsboekje en is de geschiedenis van de auto bekend. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een occasion zes maanden BOVAG-garantie en een omruilgarantie van veertien dagen. Wat wilt u nog meer? Uiteraard kunt u na aankoop van een occasion bij deze garage ook altijd terecht voor een onderhoudsbeurt bij de garage nabij Geldermalsen.

Laat tijdig een onderhoudsbeurt uitvoeren

Zo bent u verzekerd van een veilige auto en kunt u met een goed gevoel de weg weer op. Het is erg belangrijk dat u tijdig voor een onderhoudsbeurt van uw auto in Geldermalsen gaat, zodat u kosten op de lange termijn bespaart. Het is verstandig om problemen direct te laten aanpakken. Zo voorkomt u dat problemen met uw auto groter worden en reparaties niet meer mogelijk zijn. Ga daarom naar deze specialist in Enspijk voor een grote of een kleine onderhoudsbeurt.

https://autoblom.nl/