Squire Artists
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel dit bedrijf in voor transportdiensten in Nieuw-Vennep en ver daarbuiten!

Bent u op zoek naar een transportbedrijf voor transportdiensten vanuit Nieuw-Vennep? Dan kunt u altijd bij een specialist als Y&O. Anders dan bij veel transportbedrijven in Nederland, doet het bedrijf niet alleen transportdiensten in heel Nederland, maar zelfs in landen ver buiten het land. Dit maakt Y&O één van de beste transportbedrijven van Nederland. Het feit dat het bedrijf één van de beste transportbedrijven van Nederland is, komt ook door de kennis en het vakmanschap van het personeel.

De vele diensten van de specialist

Dit transportbedrijf biedt vele verschillende diensten aan. Uiteraard kunt u er terecht voor een regulier transport. Hiervan is sprake als de afmetingen en het gewicht van de te transporteren ladingen gangbaar zijn. Het reguliere transport kan per boot, vliegtuig of vrachtwagen. Passen de afmetingen en het gewicht niet in het reguliere transport? Dan valt het onder het speciale transport. Het kan zijn dat de lading niet in een vliegtuig past, maar dat er een charteroplossing nodig is. Ook last-minute transport is mogelijk bij dit bedrijf.

Een ervaren specialist

Dit transportbedrijf is in 2004 opgericht in Nieuw-Vennep, waar het bedrijf opereert vanuit TAPA Freight Terminal 207. Dit is een goed beveiligde en moderne logistieke verzamellocatie. Vanuit hier worden de transportdiensten in regio Nieuw-Vennep en daarbuiten geregeld. Bovendien heeft het transportbedrijf de status Erkend Luchtvrachtagent, waarmee de luchtvracht sneller toegang krijgt tot vliegvelden en vliegtuigen, zonder dat er extra veiligheidsmaatregelen worden opgelegd.

Ontdek hun vakkundigheid

De medewerkers van het bedrijf dat transportdiensten in Nieuw-Vennep biedt, zijn erg professioneel en vakkundig. Het kennen van de regels is van groot belang in de logistiekbranche. Alle medewerkers die bij het bedrijf werkzaam zijn, zijn dan ook in het bezit van diverse certificaten, waarmee ze adequaat kunnen reageren. Ook kunnen ze altijd oplossingen voor uw problemen bieden. Alleen de beste mensen worden aangenomen, zodat hoge goede kwaliteit is gegarandeerd. Bovendien zijn al hun medewerkers erin getraind om snel te werken, waar u als klant enorm van kunt profiteren.