Squire Artists
Image default
Mode en Kleding

Tips voor de perfecte zomeroutfit

Tips voor de perfecte zomeroutfit

Wanneer het kwik begint te stijgen, dan worden we met elkaar ineens een heel stuk vrolijker. Niet zo gek natuurlijk te bedenken dat vitamines die worden geactiveerd door de zon een positieve uitwerking hebben op onze gemoedstoestand. Het is logisch natuurlijk, dat we het een stuk prettiger vinden om te kijken naar een strak heldere blauwe lucht, dan naar een grijze grauwe hemel. Kortom, de zon is goed voor ons! Maar hoe kies je nu de perfecte zomeroutfit, wat past bij jou en vooral wat past bij welke gelegenheid. Om je te helpen, hebben we een aantal tips voor je, die ervoor zorgen dat je er perfect bijloopt.

Gelegenheid

Een zomeroutfit is vaak net ietwat minder strak, dan wanneer je tijdens de koude periode op pad gaat. Het is dus volledig afhankelijk van welke gelegenheid het betreft, zodat je hier je kleren op kunt aanpassen. Het grote voordeel aan een zomeroutfit, is dat het vaak niet uitmaakt welke bh of je hieronder draagt. Doordat dit gedeelte toch bedenkt is, kun je kiezen voor een bh freya, maar kan ook een plunge bh bijvoorbeeld perfect onder een prachtige sjieke jurk. Heb je een feestje, dan is een mooie jurk een perfecte outfit, maar is de sfeer wat informeler, dan kun je ook altijd kiezen voor een tuniekje met daaronder een paar slippers.

Temperatuur

Ongeacht dat het zomer is, kan het in ons land qua temperatuur nog wel een flink fluctueren. Zo kan het de ene dag 20 graden zijn en de dag erna 30. Houd hier dus ook rekening mee tijdens het dragen van je kleding. Kies bijvoorbeeld voor kleding waar je wanneer het afkoelt nog eenvoudig een jasje over aan kunt trekken, zonder dat dit er misschien ietwat vreemd uitziet. Heb je om wat voor reden dan ook net een borstingreep ondergaan, dan kan het heel goed zijn dat je hiervoor een speciale bh zou moeten dragen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook compressie of een prothese bh beschikbaar in allerlei verschillende soorten en stijlen. Zo kun je dus ook gedurende deze periode een bh dragen die past bij wat jij zoekt.

Juiste maat

Nadat je zomerkleding een jaar op zolder of in je kast heeft gelegen, is de kans natuurlijk aanwezig dat niet alles meer helemaal past. Misschien ben je wel aangekomen of zelfs wat afgevallen. Het is dus belangrijk, dat jij kiest voor de juiste maat. Niet alleen geldt dit voor je kleding, maar ook voor je bikini. Je cupmaat berekenen, is dus absoluut aan te raden alvorens je op de koop toe vlak voor je op vakantie gaat je bikini zonder te passen in de koffer gooit.