Squire Artists
Image default
Groothandel

Dropshipping bij de scootergroothandel

Bij scootergroothandel Doleweerd is het mogelijk om om aan dropshipping te doen. Dit houdt in dat u als het ware een webwinkel heeft maar zonder een voorraad. Dit is gunstig omdat u op deze manier zonder enorme investeringen toch veel producten aan kunt bieden. De voorraad wordt dan op één centrale andere plek opgeslagen. Dat is in dit geval bij scootergroothandel Doleweerd. Afhankelijk van uw situatie is dropshopping de oplossing om uw voorraadkosten laag te houden.

Wat is dropshipping?

Bij dropshipping plaatst uw klant bij u een order en betaalt deze bij u. Dit is hetzelfde als in alle andere webwinkels. In plaats van dat uzelf het bestelde product naar de klant opstuurt, kunt u kiezen voor dropshipping. Als u hiervoor kiest, plaatst u een order bij de scootergroothandel. U besteedt op deze manier het picken, verpakken en versturen van de bestelling uit aan Doleweerd. Zij versturen de bestelling dan rechtstreeks naar de klant. Op uw beurt betaalt u de scootergroothandel waarbij u de order heeft geplaatst. Op de ‘ouderwetse manier’ moeten orders eerst vanuit een groothandel naar u verstuurd worden. Daarna vanuit u naar de eindgebruiker. Op deze manier zijn er twee verzendingen mee gemoeid (met twee keer verzendkosten), twee keer verpakken en minimaal twee dagen tijd. De klant ontvangt een trackingcode voor het pakket met daarbij de mogelijkheid om een tijdvak op te vragen. U blijft als ondernemer vermeld op het pakket en in de e-mails.

 

Maak het uzelf gemakkelijk door te dropshippen

Ziet u het wel zitten om niet met grote voorraden scooteronderdelen te zitten en de verzending van accessoires uit te besteden? Kies dan nu voor dropshipping bij de scootergroothandel Doleweerd! De kosten zijn hetzelfde als bij u en u hoeft niet zelf nog eerst de producten in te slaan. Bespaart weer een hele hoop tijd en kosten als u het goed doet!

https://www.doleweerd.nl/