Squire Artists
Image default
Groothandel

Verwijder kalk uit het water met onthardingszout

Heeft u een waterontharder, een waterverzachter of een afwasmachine, dan heeft u onthardingszout of regeneratiezout nodig om het water te verzachten. Dit zout haalt kalk en calciumdeeltjes uit het water waardoor dit zacht wordt en u dus kalkaanslag voorkomt. Kalkaanslag vindt plaats op de elementen van uw machines, maar ook op uw glazen en in uw waterleidingen. Dat resulteert weer in verstoppingen, in een te hoog energieverbruik en in het vroegtijdig defect raken van apparaten die veel langer mee zouden moeten gaan. Onthardingszout van H. van Namen B.V.  is dus een grote uitkomst, vooral in gebieden met hard water.

Wat is hard water?

Onder hard water wordt officieel het water verstaan dat een Duitse hardheid heeft van meer dan 12°. Kalkaanslag vindt echter al plaats bij een Duitse hardheid van 3°. Het is dus niet zo dat u officieel hard water moet hebben om de positieve gevolgen van onthardingszout te merken. Het belangrijkste is dat u van uw problemen met calcium in het water afgeholpen wordt, ongeacht hoe hard of zacht uw water daadwerkelijk is. Zacht water heeft een groot aantal voordelen. Uw was droogt zachter op, uw glazen komen glanzend uit de afwasmachine, u heeft minder schoonmaak- en zeepproducten nodig, uw apparaten gaan langer mee, ze gebruiken ook minder stroom en uw haar en huid voelen zachter en gezonder aan.

Zout voor uw behoeften

Onthardingszout heeft een soortgelijke samenstelling als keukenzout, maar u kunt keukenzout niet gebruiken voor dezelfde doeleinden. Dit is vaak te fijn en kan gaan klonteren in uw waterontharder. Dat leidt dan weer tot verstoppingen en dat wilt u voorkomen. Onthardingszout bestaat uit korrels of blokken, waardoor het in de juiste hoeveelheden en geleidelijk aan het water wordt toegevoegd. Het klontert niet, maar zorgt voor een perfecte verzachting en reiniging van uw cilinders. Zo heeft u altijd zacht water en profiteert u van alle voordelen die daarmee gepaard gaan.

https://www.vannamen.nl/