Squire Artists
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze lasersnijder is niet alleen overdag, maar ook in de nacht beschikbaar

Heb je snel bepaalde onderdelen nodig waarvoor je gebruik moet maken van een snelle en nauwkeurige lasersnijder? Dan zit je goed bij stalinrichting en staalconstructiebedrijf André van Beynum. De professionele volautomatische lasersnijder van André van Beynum is namelijk dag en nacht beschikbaar om de meest uiteenlopende onderdelen te maken. Dat allemaal in een korte tijd! Ze willen je bij André van Beynum graag helpen om dat ene onderdeel te maken wat je liever al vandaag dan morgen in huis wilt hebben.

Alle benodigde materialen op één plek

Tegenwoordig is het uitsnijden van materialen met een lasersnijder populair. Je kunt niet alleen gigantisch nauwkeurig aan het werk, ook gebeurt het nog eens snel. Zeker wanneer je een volautomatische lasersnijder hebt heb je voor het produceren van de onderdelen en producten geen mankracht nodig. De machine voert het werk gemakkelijk zelf uit. Het bedrijf André van Beynum maakt ook gebruik van een volautomatische lasersnijder. Hiermee bewerken zijn makkelijk materialen zoals aluminium, staal en RVS. De lasersnijder kan platen met een grootte tot 1500 bij 3000 millimeter bewerken. Ook kan het bedrijf door middel van lasersnijden dikke platen snijden. Denk hierbij aan aluminium platen tot 10 millimeter, platen van RVS tot 15 millimeter en staalplaten tot een dikte van 20 millimeter.

Snel onderdelen nodig? Neem dan direct contact op met deze professional

De snijder door middel van een laser van André van Beynum staat overdag én in de nacht aan om klanten snel te voorzien van hun bestelde producten. Wanneer je binnen een korte periode een onderdeel nodig hebt van bijvoorbeeld een kapotte machine kun je contact opnemen met deze professional. Zij zullen dan snel een offerte voor je klaarmaken, zodat de hele aanvraag snel in behandeling kan worden genomen. Zo heb je in een korte periode het onderdeel in handen en kun je snel het werk hervatten.

https://www.andrevanbeynum.nl/