Squire Artists
Image default
Vakantie

Dit is de bijzondere groepsaccommodatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje

U zoekt een bijzondere groepsaccommodatie, want u wilt een unieke belevenis creëren. Zeer geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals een heisessie, teambuilding, bedrijfsuitje met overnachting, conferentie of management dag, is de centraal gelegen De Westernboerderij. Tijdens de daar georganiseerde activiteiten komt iedereen even helemaal los van de gebruikelijke arbeidsverhoudingen en patronen. Er worden grenzen verlegd, banden gesmeed of versterkt en onbespreekbare zaken worden bespreekbaar. Na een dag of meerdere dagen op deze bijzondere groepsaccommodatie (een bedrijfsuitje met overnachting is mogelijk), kan iedereen er weer volop tegenaan.

Niet alleen zakelijk, maar ook privé is De Westernboerderij een uitstekende keuze

In het groene Gelderland ligt deze bijzondere groepsaccommodatie. Ook voor familiefeesten en uitjes is De Westernboerderij zeer geschikt. En niet alleen vanwege zijn centrale ligging. Ook de mogelijkheden voor binnen- en buitenactiviteiten zijn uniek, en leuk voor jong en oud. Er zijn tal van attracties speciaal voor kinderen, welke zij zelfstandig kunnen doen. Dat geeft de kinderen vrijheid en ook de volwassenen krijgen hierdoor ruimte voor eigen bezigheden. Maar ook voor degenen die samen met de kinderen wat willen doen, zijn er activiteiten te over. En zoals er ook plek is voor een bedrijfsuitje met overnachting, geldt dit ook voor familiefeestjes met overnachting.

Weer of geen weer, op deze bijzondere groepsaccommodatie is altíjd iets te doen

De Westernboerderij combineert verschillende stijlvolle en sfeerrijke binnenruimtes met prachtige buitenruimtes. Er is een ruime keuze uit unieke, georganiseerde activiteiten, en ook de catering is geheel in sfeer. Muziek kan worden geregeld. En wat het nog leuker maakt, ook familie-uitjes en bedrijfsuitjes met overnachting zijn mogelijk. En dat maakt De Westernboerderij als sinds jaar en dag tot een heel bijzondere groepsaccommodatie, waar iedere bijeenkomst, zakelijk of privé, tot een feestje gemaakt wordt. Wie dit eenmaal heeft meegemaakt zal deze unieke belevenis niet meer vergeten. En dat wil wat zeggen in deze tijd.