Squire Artists
Image default
Vakantie

In Gelderland ligt een parel van een bijzondere groepsaccommodatie verscholen

Bent u op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie voor uw teamuitje met overnachting of zonder, of een heisessie? Of voor een familiedag of vriendenclub? Of een evenement, zoals een bruiloft of een jubileum? Grote kans dat u met de Westernboerderij gevonden heeft wat u zocht. Zowel zakelijk als privé, en zowel voor jonge als voor oudere deelnemers biedt de Westernboerderij uitgelezen mogelijkheden om de bijeenkomst voor iedereen tot een onvergetelijke ervaring te maken. Niet alleen de locatie is uniek, ook wordt er een enorm scala aan spannende, leuke en gezellige activiteiten georganiseerd.

Teambuilding in de Westernboerderij

De Westernboerderij is een bijzondere groepsaccommodatie voor bedrijven om even helemaal los van de normale werkomgeving en dagelijkse werkdynamiek met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen. Heel geschikt daarvoor zijn ook de georganiseerde activiteiten, waarbij eenieder zijn gedachten kan verzetten en los kan komen van de structuren op de werkvloer. Dit kan heel verfrissend werken op de arbeidsverhoudingen en leiden tot nieuwe inzichten. De activiteiten variëren van een pub quiz tot paintballen, en van een scootertour tot touwtrekken. Er is een “Ik hou van Holland”-spelshow, rodeorijden, de mogelijkheden zijn talrijk. Ook een bedrijfsuitje met overnachting is mogelijk.

Jong en oud maken plezier in deze bijzondere groepsaccommodatie

Ook voor families en vriendengroepen is de Westernboerderij ideaal. Kinderen kunnen er ponyritjes maken, er is een speeltuin, een klimfort en een springkussen. Ook zijn er activiteiten voor volwassenen als scootertochten. En natuurlijk zijn er activiteiten waar jong en oud samen van kunnen genieten. Wat te denken van de rodeostier (garant voor lachen, gieren, brullen) of sjoelen? Er is te veel om op te noemen. Naast het bedrijfsuitje met overnachting is er natuurlijk ook de familievariant met overnachting. Op de website treft u verschillende arrangementen, maar deze kunnen ook aan uw wensen worden aangepast. Heeft u nog vragen over de bijzondere groepsaccommodatie, de arrangementen of het bedrijfsuitje met overnachting? Schroomt u niet om contact te nemen.