Squire Artists
Image default
Banen en opleidingen

Vind een gedreven interim data-analist via dit detacheringsbureau

Zoekt u vervanging voor een van uw data-analisten omdat deze tijdelijk niet aanwezig is vanwege ziekte of zwangerschapsverlof? Of kunt u wel wat extra ondersteuning gebruiken van een externe professional in data-analyse? Dan loont het om op zoek te gaan naar een interim data-analist. Deze zoektocht is echter niet eenvoudig en kan daarbij erg tijdrovend zijn. Scope Data is gespecialiseerd in zowel korte als langdurige interim-oplossingen en helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan verder!

De geschikte kandidaat uit een eigen pool met data-experts of een zzp’er

Scope Data beschikt over een eigen pool met gedreven data-analisten, maar heeft ook samenwerkingsverbanden met zzp’ers die al lange tijd in het vak zitten. Zo kunnen zij snel schakelen en wordt uw organisatie in no time gematcht met een interim data-analist met uitgebreide kennis van uw vraagstuk. Tijdens een kennismakingsgesprek hoort het team van consultants van dit bureau graag meer over de benodigde kwaliteiten, kennis en capaciteiten van uw ideale kandidaat. Vervolgens gaan zij gericht voor u op zoek. Hierbij wordt ook gekeken naar ervaring op het gebied van programmering en data(visualisatie)tools, waaronder:

  • Python
  • Excel
  • Microsoft Power BI en Microsoft Azure
  • Tableau

Kom in contact met getalenteerde professionals

Door de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van detachering van professionals in data-analyse, weet Scope Data u snel te verbinden met een getalenteerde interim data-analist. Het is daarbij mogelijk om te kiezen voor een tijdelijke aanstelling, maar ook bij het vinden van een vaste werknemer helpt het team u graag. Neem direct contact met dit detacheringsbureau op via de contactgegevens op de website, zodat de specialisten u kunnen informeren over de mogelijkheden en u spoedig in contact brengen met kandidaten. Op de website vindt u meer informatie over de diensten rond detachering en werving en selectie.

https://scopedata.nl/