Squire Artists
Image default
Sport

Een hometrainer voor iedere sportieveling

Sinds 1983 is Hometrainer.nl dé leverancier voor de meest uiteenlopende hometrainers voor iedere sportieveling. Als u thuis aan uw conditie wilt werken dan zit u bij dit bedrijf aan het goede adres. Het woord zegt het misschien al, een hometrainer is een fitnessapparaat dat de basis vormt voor veel workout routines en makkelijk in huis te halen is. Het motto van Hometrainer.nl is: ‘de beste hometrainer voor de meest gunstige prijs’. Oftewel, u krijgt gegarandeerd waar voor uw geld. Het bedrijf is de officiële dealer van veel hoogstaande merken die hometrainers maken. Denk bijvoorbeeld aan Kettler, Flow fitness, en Tunturi.

Kies voor een Kettler hometrainer of fietstrainer

Kettler heeft een lange traditie wat betreft het leveren van kwalitatief hoogwaardige hometrainers in de fitnesswereld. Iedere zelf respecterende highclass sportschool heeft wel iets van Kettler in huis. Een Kettler hometrainer, ook wel fietstrainer genoemd, vormt vaak de basis voor fit worden -en te blijven! Er zijn ontzettend veel prijsklassen binnen de wereld van Kettler hometrainers. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt, voor iedereen is er wel een geschikte hometrainer. Als u uw Kettler hometrainer bij Hometrainer.nl bestelt, dan helpen zij u met uw keuze maken en kunt u rekenen op 100 dagen bedenktijd. Daarnaast staan ze een jaar gratis voor u klaar met de beste service voor het onderhoud van uw hometrainer. Zo kunt u nog lang genieten van dit fantastische apparaat.

Nieuw design met Flow fitness hometrainer

Vergeleken met Kettler is de Flow fitness hometrainer een wat recenter merk. In 2003 kwam Flow fitness met nieuwe technologie dat de levensduur van uw geliefde hometrainer verlengt. Als u een Flow hometrainer in huis haalt, heeft u een apparaat dat werkt met een magneetrem. Als gevolg hiervan zijn er geen onderdelen dat bij gebruik van het apparaat intensief tegen elkaar aan wrijven. Hierdoor heeft u geen ‘zwak’ onderdeel in uw hometrainer dat snel slijt en blijft uw Flow fitness hometrainer daarom lang in topconditie. Kortom, er is veel te overwegen bij het vinden van uw ideale hometrainer.