Squire Artists
Image default
Sport

Kies voor een Proflex tennisbaan voor meer spelgenot

Is tennis uw hobby of misschien zelfs uw werk? Kies er dan voor om te spelen op een proflex tennisbaan. Deze banen zijn ontworpen om de speler meer grip te geven. Daarnaast bieden ze ook een constante ballpace en -bounce. Hiermee wordt uw spel nog leuker, maar vooral ook beter. Buiten de standaard kleuren is het ook mogelijk op te kiezen voor de meer bijzondere kleuren. Wilt u bijvoorbeeld een paarse baan op een groen veld? Dat kan, als u kiest voor een veld van Ton de Rooij tennis. Zo kunt u uw eigen veld helemaal naar uw eigen smaak samenstellen. 

Verleng de levensduur van je hardcourt tennisbaan

Onderhoud is erg belangrijk als het gaan om de levensduur van je tennisbaan. Door goed onderhoud te plegen, kan uw tennisbaan met jaren worden verlengd. Daarnaast is onderhoud ook van invloed op de waterdoorlatendheid van de baan. U wilt uiteraard niet dat er een laagje water op de baan blijft liggen, op dagen dat het regent. Als het dan ook nog eens gaat vriezen loopt u de kans dat de toplaag van uw baan kapotvriest. Kies er daarom voor om uw proflex baan geregeld te reinigen. Ook dat is een dienst die Ton de Rooij aanbiedt. Zij spuiten uw veld zorgvuldig en met grote kracht schoon. Het vuil wordt zó uit de poriën gespoten!

De belijning is ook belangrijk

Naast dat u een mooi en goed veld moet hebben als u tennis gaat spelen en dat veld goed moet onderhouden, is het van belang dat de belijning goed is. Als de lijnen scheef op uw veld staan of geheel ontbreken valt er immers weinig te spelen. Laat uw lijnen daarom zetten door een van de experts van Ton de Rooij. Al jaren is het zetten van lijnen één van hun specialiteiten. Naast de standaardlijnen zijn zij in staat om uw logo of een (bedrijfs)tekst aan te brengen op uw proflex baan.

https://www.tonderooijtennis.nl/