Squire Artists
Image default
Vakantie

Glamping: ook voor groepen

De kans is groot dat je al eens eerder van glamping gehoord. Misschien heb je plannen om de zomervakantie samen op de glamping door te brengen. Of misschien ben je net terug. Hoe dan ook, het zal je inmiddels wel duidelijk zijn dat glamping als vakantiebesteding helemaal top is. Want ken jij een andere manier van vakantievieren waar het avontuurlijke buitenleven hand in hand gaat met een comfortabele, ruime accommodatie die van alle gemakken is voorzien? Wij in ieder geval niet.

Steeds meer gezinnen en stellen hebben glamping inmiddels ontdekt. Maar er is nog een groep reizigers voor wie glamping een mooie optie is. Glamping is namelijk niet alleen voor kleinere groepen, maar biedt ook mogelijkheden voor grotere groepen.

Als je nu meteen denkt aan die ouderwetse legertenten waar je met 12 man in kunt liggen, wees dan gerust. Glamping voor groepen biedt hetzelfde comfort en dezelfde mate van privacy als je van glamping met je gezin mag verwachten.

Hoe werkt glamping voor groepen?

Er zijn twee smaken in glamping voor groepen. De eerste optie is de meest ongecompliceerde. Veel glampings hebben hun safaritenten of lodges in kleine groepjes geplaatst, waardoor ze zowel voor individuele huurders als door groepen perfect zijn. De tenten staan op voldoende afstand voor de hoognodige privacy, maar nabij genoeg voor een gedeelde ervaring.

Andere glampings hebben ervoor gekozen om speciale accommodaties voor grotere groepen te plaatsen. Zo kun je in Zuna (Overijssel) terecht in een 8-persoons kinderbungalow, biedt Duynpark het Zwanenmeer in Callantsoog een strandlodge voor acht personen en kun je in Nieuw Heeten (Overijssel) terecht in een 8-persoons safaricottage. Deze laatste accommodatie voelt extra avontuurlijk, want de safaricottage is gebouwd als een paalwoning die deels boven het water hangt.

Welke glamping accommodatie voor groepen je ook kiest, je kunt altijd rekenen op heerlijke bedden, ruimte en privacy. Ook kun je volop gebruik maken van de faciliteiten van de top glamping waar jullie verblijf deel van uitmaakt.

Het boeken van glamping voor groepen is zo simpel als het maar zijn kan. Het enige wat je hoeft te doen is een bezoek brengen aan glampings.com. Kies je favoriete glamping voor groepen uit en boek direct.